Societat

Greu però estable la nena de 10 anys ferida per una pedra al caiac

La policia demana col·laboració ciutadana per trobar els presumptes responsable del llançament de la pedra

La nena de 10 anys que, juntament amb el seu pare, va resultar ferida greu ahir al migdia en caure'ls al damunt una pedra de grans dimensions mentre vorejaven la costa en caiac a prop del Penya-segat de Puig Castellar, a Llançà (Alt Empordà), es troba en estat "greu però estable", segons fonts de l'Hospital de Sant Pau.

Els dos ferits van ser traslladats a l'Hospital de Figueres (Alt Empordà), on el pare va ser intervingut d'urgència a la cama. La menor va ser traslladada a l'UCI de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona per la gravetat de la lesió, traumatisme cranioencefàlic, i va ser operada d'una fractura occipital. Al migdia d'avui, la nena seguia "greu però estable", segons fonts del centre hospitalari.

Col·laboració ciutadana
En l'investigació dels fets, els agents de Mossos i policia Local de Llançà van saber que als voltants del precipici un pare amb els seus dos fills, un nen de 15 anys i una nena de 12, havien estat llançant pedres a l'aigua, una de les quals hauria impactat al caiac i l'hauria partit, a més de ferir els dos ocupants.

La policia, que encara no ha localitzat els tres sospitosos, ha demanat als ciutadans que puguin aportar pistes que hi contactin al número de telèfon 088.

Les descripcions dels tres sospitosos són: un jove de 15 anys amb pèl negre, mitjana melena ondulada, 1,60 metres d'altura, complexió prima, vestit amb una samarreta de bàsquet de color blanc i una bermudes negres. La nena, de 12 anys, tindria el pèl castany recollit amb una cua, complexió prima, 1,45 metres d'altura i aniria vestida amb una samarreta de flors i uns pantalons pirates clars. El pare és un home de cara rodona, ulls rodons, celles espesses, nas ample, llavis carnosos, cabells curts i negres amb entrades, 1,70 metres d'altura i de complexió forta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.