Successos

La fiscalia demana 16 anys de presó per Ángela Dobrowolski

L’acusa d’intentar assassinar el seu exmarit, Josep Maria Mainat

També li imputa un delicte de descobriment de secrets perquè li va espiar els correus electrònics

La fiscalia demana un total de 16 anys de presó per Ángela Dobrowolski per l’intent d’assassinat del seu exmarit, el membre de la Trinca i productor televisiu Josep Maria Mainat.

En el seu escrit de qualificació, el fiscal acusa Dobrowolski d’un delicte d’assassinat, pel qual demana una pena de 13 anys, i un de descobriment i revelació de secrets pel que suma 3 anys a la petició de condemna. A més, sol·licita que s’imposi a l’acusada una multa de 6.000 euros –o 270 dies de responsabilitat subsidiària en cas d’impagament– i que se li prohibeix comunicar-se o apropar-se a menys de mig quilòmetre del seu exmarit durant vuit anys.

El ministeri públic considera provat que l’acusada va intentar matar Mainat, que és diabètic, amb una injecció d’insulina per provocar-li un coma diabètic fatal. Dobrowolski huria decidit assassinar-lo abans que avancés el procés de divorci entre tots dos per assegurar-se que no quedava exclosa de l’herència.

Després de conèixer la intenció de mainat de separar-se, Dobrowolski va accedir sense permís als correus electrònics del seu exmarit amb els seus advocats i va descobrir que si Mainat moria mentre encara eren casats seria una de les hereves del seu “molt notable patrimoni”. És per aquest motiu que la fiscalia també l’acusa del delicte de descobriment i revelació de secrets



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia