Successos

El quadern negre

Tura Soler

Encanteri mortal

Un empresari del tarot i la màgia de Sant Cugat mor en una cala de Palamós quan feia un ritual de màgia negra decapitant gallines que la dona i les filles li van estroncar

Un home de 65 anys, José María Napal Rocco, empresari del sector del tarot amb negocis a Sant Cugat del Vallès, va morir ahir mentre era en una cala de Palamós fent un ritual en què sacrificava gallines, que anava decapitant.

Napal va sortir de nit de la segona residència que la família té a Tamariu amb la intenció d’anar a fer un ritual d’una religió africana vora el mar. Va carregar unes gallines en una caixa per transportar mascotes i va marxar explicant a la família quines eren les seves intencions. La dona i les filles, que estaven en desacord amb el ritual que suposava el sacrifici de les gallines, el van seguir amb el cotxe. Quan el van trobar, en una cala de roques prop del camí de ronda que discorre entre el castell de Sant Esteve de Mar i la pineda d’en Gori, van començar una discussió perquè la dona i les filles li recriminaven la seva actitud i el volien fer desistir. Enmig de la discussió, l’home, que tenia problemes de salut, va caure i va començar a tenir convulsions. Eren quarts de sis del matí. La dona va trucar al 112 i efectius del SEM van anar fins al lloc on els van indicar i van fer maniobres de reanimació a l’home, però no van aconseguir reanimar-lo i va morir al mateix lloc sense que el poguessin traslladar. Tot seguit es va activar el protocol judicial per fer l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per fer-li l’autòpsia. Al lloc dels fets, hi van acudir la policia local de Palamós i els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigació i que van poder comprovar que hi havia dues gallines que ja havien estat decapitades i una tercera que havia sobreviscut al ritual. Algunes persones que feien el camí de ronda de bon matí van poder veure la comitiva judicial com treballava fent l’aixecament del cadàver, que va ser tapat amb una lona perquè no quedés a la vista dels vianants.

José María Napal Rocco, que era espanyol d’origen uruguaià, gestionava diverses empreses del sector de la màgia i el tarot a Sant Cugat del Vallès. Entre les quals, Orula Tarot, que tenia la seu social a la rambla del Celler de Sant Cugat, tot i que ara aquesta firma ja no consta que estigui activa. A banda d’anunciar-se com a líders del tarot telefònic a tot el món de parla hispana, els negocis de Napal oferien tota mena de serveis com ara rituals per allunyar un ex indesitjable o d’altres per fer retornar una persona estimada. Aquest ritual, segons anunciaven, s’ha de fer amb una ceba partida i unes cullerades de mel. També oferien la quiromància i l’endevinament del futur a través del pòsit del cafè...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia