Successos

REGNE UNIT

Un home de 32 anys és acusat de l’apunyalament d’una nena en el centre de Londres

Les forces de l’ordre han identificat l’agressor com a Ioan Pintaru, que roman retingut en una comissaria abans de comparèixer aquest dimarts davant la Cort de Magistrats de Westminster

Un home de 32 anys ha estat acusat de l’intent d’assassinat d’una nena d’11 anys en Leicester Square, en el centre de Londres, a la qual va apunyalar el dilluns, segons ha informat aquest dimarts la Policia Metropolitana de Londres (Met, en anglès).

Les forces de l’ordre van identificar a l’agressor com Ioan Pintaru, que roman retingut en una comissaria abans de comparèixer aquest dimarts davant la Cort de Magistrats de Westminster (Londres).

Inicialment, es va pensar que la mare de la nena, de 34 anys, també havia resultat ferida, però la sang que tenia era en realitat la de la seva filla, ha precisat la Policia.

Aquest apunyalament va ocórrer després d’un altre en Southport, nord-oest d’Anglaterra, on tres nenes van morir després de ser atacades amb arma blanca el 29 de juliol en un centre recreatiu d’aquesta localitat.

En els últims anys han augmentat els casos d’atacs amb arma blanca a Londres, sobretot de joves.

L’agressor de l’atac en Southport ha estat identificat com Axel Rudakubana, un jove de 18 anys nascut a Gal·les de pares ruandesos, que també va causar ferides a vuit menors i dos adults.

Després d’aquest cas, els grups antiimmigració d’extrema dreta van provocar disturbis en ciutats britàniques després de difondre faules en les xarxes socials que afirmaven que Rudakubana era sol·licitant d’asil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia