Punt divers

Desarticulen un grup que es dedicava a vendre vehicles robats a Girona i altres ciutats de l'Estat

COMARQUES GIRONINES

La policia espanyola ha desarticulat un grup que es dedicava a comercialitzar a un preu assequible vehicles robats a través d'Internet en diverses ciutats d'arreu de l'Estat, entre elles Girona. En total, la policia, que va rebre les primeres denúncies a principis de gener per part d'empresaris de concessionaris de vehicles després d'haver estat estafats, ha recuperat 37 vehicles de gamma mitja i alta a Girona, Ciudad Real, Jaén, Badajoz, Còrdova i Madrid. Els detinguts són J.M.M., de 35 anys, líder del grup i de nacionalitat espanyola; M.M.M., de 29 anys i nacionalitat espanyola i L.M.M., de 34 anys i també de nacionalitat espanyola.

Segons fonts policials, els detinguts són tres germans que es dedicaven a robar els vehicles aprofitant un descuit o bé mitjançant la força i la violència per aconseguir les claus.Els interessats iniciaven les negociacions a través del correu electrònic amb els detinguts, que també oferien altres vehicles. Una vegada ambdues parts ja s'havien posat d'acord, es revisaven els cotxes, que quedaven aparcats en un garatge comunitari. Els detinguts no alteraven cap dels elements identificatius dels vehicles i quan els compradors gestionaven els canvis de documentació descobrien que havien estat víctimes d'una estafa en tractar-se de cotxes robats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.