Punt divers

El sindicat dels Mossos diu que és molt lamentable l'actuació dels pagesos 'agafant els agents i tirant-los a terra'.

El delegat del sindicat dels Mossos d'Esquadra antiavalots, Antoni Castejón, ha lamentat les imatges que es van veure de la batussa entre mossos i pagesos a Reus i ha dit que va ser molt lamentable l'actuació dels pagesos 'agafant els mossos i tirant-los a terra'. 'Entenem les seves protestes, que vagin a la seu del Departament d'Agricultura, que facin abocaments de patates i el què vulguin, però que entenguin que nosaltres estem mantenint l'ordre públic i en el moment que trenquen les normes hem d'actuar. 'Tot el que es veien a les imatges eren atemptats contra l'autoritat', ha afegit.

Castejón explica que es va actuar amb la contundència de nou o deu policies. 'Van fer el que van poder. En un moment així és una lluita per la teva integritat física', ha afirmat. 'Si veus que aïllen un company, que li donen cops, que li han tret la defensa és un atemptat contra l'agent. Vull que la gent ho tingui clar', ha dit el delegat del sindicat dels Mossos antiavalots, que ha fet culpable Unió de Pagesos dels fets ocorreguts en la manifestació. 'En el moment que trenquen la porta de la seu i trenquen les normes, tot el que passi després només és conseqüència d'ells. És intolerable que es digui que va ser una acció repressiva', ha assenyalat.Castejón ha apuntat que arran de la batussa entre mossos i pagesos hi ha vuit mossos ferits. Un d'aquests té una fissura de clavícula i podria estar uns tres mesos de baixa, segons Castejón, un altre agent té una fissura en una costella i els altres mossos ferits tots tenen diverses contusions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.