Societat

Uns 300 pagesos denuncien a Tarragona la càrrega policial de Reus i demanen la dimissió del delegat del govern

Uns 300 pagesos s'han manifestat aquest dissabte al matí a Tarragona per denunciar la càrrega policial de dissabte passat a Reus, en què la batussa entre agricultors i Mossos d'Esquadra va acabar amb tres pagesos detinguts i una vintena de ferits.

Sota el lema 'No a la repressió de les llibertats sindicals', la manifestació del sindicat Unió de Pagesos (UP) ha passat per la delegació del govern, on els pagesos han lliurat un manifest, i ha finalitzat a les portes dels serveis territorials d'Agricultura.

Els pagesos han reiterat la seva voluntat que el govern retiri els càrrecs contra els tres pagesos imputats pels aldarulls i han demanat la dimissió del delegat del govern al Camp, Xavier Sabaté.

El sindicat agrícola també ha volgut denunciar els abusos de la gran distribució i l'agroindústria, "que imposa preus baixos als productors agrícoles i ramaders", així com la inacció dels governs català i espanyol que ho permeten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.