Punt divers

La Cambra de Tarragona critica que el Govern agrupi en una les 5.000 al·legacions dels ciutadans a la Llei de vegueries

El president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, ha declarat aquest divendres que 'és un inadmissible insult i un menyspreu a Tarragona i als 5.044 tarragonins que han signat les al·legacions a la Llei de vegueries' el fet que el Govern hagi comptabilitzat com a una aquestes al·legacions. Abelló ha mostrat la seva sorpresa davant aquesta decisió de l'executiu català i ha afegit que d'aquesta manera el Govern 'posa de manifest que li molesta tota crítica i dissidència que vagi en contra dels seus interessos i necessitats'. 'En democràcia, això és molt greu i és un fet que atempta clarament contra la voluntat i la llibertat d'expressió de la ciutadania', ha afirmat.

El president de la Cambra ha assenyalat que 'és també un episodi més en la llarga llista de greuges i desconsideracions contra les comarques de Tarragona'. Segons Abelló, 'és lògic que a una Administració no li faci cap gràcia que 5.044 ciutadans presentin al·legacions a un avantprojecte de llei, o que més de 4.000 es mobilitzin per defensar uns interessos legítims'. D'altra banda, ha continuat, 'intentar esborrar, amagar o manipular aquesta realitat és un exercici de cinisme que pot tenir greus conseqüències'.Abelló ha demanat al Govern que 'sàpiga estar a l'alçada de les circumstàncies i atengui i comptabilitzi una a una les al·legacions', així com que 'doni resposta a cadascuna d'elles', ja que 'no fer-ho serà considerat un frau a un dret legítim en democràcia' i una 'barroera maniobra contra la llibertat d'expressió dels tarragonins'. El màxim responsable de la Cambra tarragonina ha afegit que 's'estan estudiant les mesures legals a emprendre davant aquest abús d'autoritat' i ha assegurat que 'arribarem fins a on faci falta'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.