Punt divers

Caixa de Manlleu reuneix aquest dijous el seu consell d'administració per parlar de fusions

La direcció de Caixa Manlleu reuneix aquest dijous el seu consell d'administració per fer-los arribar informació a l'entorn dels projectes de col·laboració i possible fusió amb les caixes d'estalvis de Sabadell i Terrassa. Segons han explicat fonts de l'entitat la reunió no servirà per prendre cap posició respecte possibles fusions sinó per informar de l'estat actual de les converses i de la reunió mantinguda dimarts passat pels directors generals amb la direcció del Banc d'Espanya. Aquesta és la primera reunió del consell des que es van fer públiques les converses de les tres entitats sobre possibles fusions a les que s'hi podrien afegir altres caixes catalanes.

Les mateixes fonts no han desmentit que un cop passat l'estiu, possiblement al mes de setembre, es pugui fer una nova reunió del consell d'administració estudiant mesures concretes de col·laboració o fusió. Aquesta serà una de les primeres reunions del renovat consell d'administració des que el passat dos de juny l'assemblea general va renovar els òrgans de gestió de la caixa osonenca. L'actual president, Joan Contijoch, forma part del consell com a representant del grup d'impositors, juntament amb Joaquim Albareda i Josep Maria Silvente. En representació del grup d'entitats hi està representat Oriol Guixà, de la Cambra de Comerç de Barcelona i Rafel Lledó, de la Fundació Hospital Asil de Granollers. En representació del grup de corporacions hi ha l'alcalde de Manlleu, Pere Prat i Iñaki Escudero en representació dels treballadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.