Punt divers

Els venedors de vehicles gironins critiquen que 'no noten' els ajuts per a la compra d'automòbils

El president de l'Associació d'empresaris de comerç i reparació de vehicles i embarcacions de les comarques gironines (Corve), Ernest Plana, ha criticat que a la demarcació les ajudes per a la compra d'automòbils 'no es noten', en gran part per les 'llacunes' de tramitació que suposen les subvencions. 'El primer gran problema amb què ens trobem és saber com s'ha de tramitar; amb l'Administració hi ha encara molts dubtes, i ens trobem que ho hem de resoldre anticipant el pagaments, i després buscant recursos i fórmules per cobrar els euros promesos', ha declarat.

Ernest Plana ha explicat que 'la veritat' és que, fins ara, els ajuts per a la venda d'automòbils 'no s'han notat' a les comarques gironines. El president de l'associació Corve indica que la prova més evident és que 'les vendes de cotxes s'han mantingut als mateixos nivells que en els darrers mesos'. Segons indica, però, 'ara és el millor moment per comprar un cotxe, perquè gairebé els regalem'.A parer del president, el principal problema amb què es troben els venedors és 'veure com s'ha de tramitar' la subvenció. 'Amb l'Administració hi ha encara moltes llacunes', ressalta. El president indica també que el sector es troba amb què ha d'anticipar els pagaments, 'i després buscar recursos i fórmules per poder cobrar els euros promesos'.En aquest sentit, Ernest Plana també explica que hi ha 'molts fabricants que ens diuen que ells ja posen la seva part amb els descomptes que fan'. I hi afegeix: 'Hem arribat a un punt de venda de vehicles amb uns descomptes importantíssims, a vegades de 3.000 ó 4.000 euros'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.