Punt divers

L'incendi d'una casa al nucli antic d'Amposta obliga a realltojar les vuit persones que hi vivien

L'incendi que ha afectat una casa del carrer Racó del Castell, al nucli antic d'Amposta, ha obligat a reallotjar les vuit persones que hi vivien. El foc s'ha iniciat en una xemeneia de les golfes de l'immoble cap a dos quarts de quatre de la tarda i no ha ocasionat ferits, segons ha confirmat l'alcalde d'Amposta, Manel Ferré. Després d'encendre's el fumeral de la xemeneia, les flames han cremat l'estructura de fusta de la teulada i roba que es trobava acumulada l'espai. Els habitants que es trobaven en aquell moment a la casa, uns sis, han pogut abandonar l'edifici sense problemes en el moment de començar el foc i no n'han resultat afectats. Temporalment, s'allotjaran en cases de familiars.

L'aparellador municipal ha certificat el bon estat de l'estructura de l'edifici però ha recomanat als inquilins, d'ètnia gitana, que no tornin a habitar-la fins que hagin reconstruït la teulada. De fet, com a mesura de prevenció davant la destrucció de la coberta i la possibilitat d'entrada d'aigua de pluja, s'ha procedit a tallar el subministrament elèctric de l'edifici.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.