Societat

Un incendi en un pàrquing de Lleida crema tretze vehicles i fa desallotjar tots les veïns de l'immoble

Cap persona ha resultat ferida. Aquest matí tècnics muncipals han de valorar si l'edifici ha patit danys

Un incendi en un aparcament del número 1 del carrer Bisbe Irurita de Lleida va afectar ahir a la nit 13 vehicles i va obligar a evacuar els veïns de l'edifici a causa de l'intens fum.

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a dos quarts d'onze de la nit d'aquest diumenge i fins al lloc del sinistre s'han desplaçat 12 vehicles dels bombers. A dos quarts de dues la matinada, els bombers ja donaven el foc per extingit.

A causa de l'incendi, i com a mesura preventiva, s'han desallotjat els veïns de l'edifici així com també veïns de la zona més propera a l'incendi.

El foc ha afectat 13 vehicles que estaven estacionats al pàrquing, i tant l'edifici com el pàrquing del costat, que pertany al centre comercial Carrefour, han quedat afectats pel fum.

Un cop els Bombers han apagat l'incendi s'ha procedit a ventilar l'edifici i, posteriorment, els veïns que ho han desitjat ja han pogut retornar als seus domicilis. Cap persona ha resultat ferida. Aquest matí tècnics muncipals han de valorar si l'edifici ha patit danys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.