Punt divers

Blanes tindrà una nova torre de telecomunicacions per pal·liar deficiències de cobertura de TDT

El Departament de Governació i Administracions Públiques construirà una nova torre de telecomunicacions a Blanes (Selva) per solucionar les deficiències de cobertura de serveis de comunicacions electròniques detectades en aquest municipi. L'Ajuntament de Blanes cedirà una parcel·la per ubicar-hi la torre i el Departament de Governació finançarà el cost total de la infraestructura, que consistirà en una torre de suport per a antenes i en les instal·lacions necessàries pel seu funcionament. La nova torre forma part del pla Catalunya Connecta que garantirà que l'any 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants tinguin cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla.

El municipi de Blanes (Selva) tindrà una nova torre de telecomunicacions que pretén millorar les deficiències de cobertura que hi ha actualment.L'ajuntament de Blanes cedirà una parcel·la de titularitat municipal on se situarà la nova torre. Per la seva banda, el Departament de Governació en finançarà el cost total.La infraestructura consta d'una torre de suport per a antenes, una caseta per a la ubicació d'equipaments i les instal·lacions necessàries per al funcionament de la torre. El secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, ha manifestat que 'la construcció d'infraestructures com la de Blanes és fonamental per desplegar els serveis de telecomunicacions i garantir la cohesió territorial perquè tots els ciutadans tinguin accés a aquests serveis visquin on visquin'.Aquesta nova infraestructura forma part del pla d'extensió dels serveis de comunicacions electròniques Catalunya Connecta, que garantirà que l'any 2010 tots els nuclis de població de més de 50 habitants tinguin cobertura de TDT, telefonia mòbil i Internet de banda ampla.Pla Catalunya ConnectaEl pla Catalunya Connecta, impulsat pel Departament de Governació, té una dotació total superior als 110 milions d'euros, i comportarà la realització de més de 2.000 actuacions a tot el territori nacional. Les actuacions abastiran des d'estudis radioelèctrics, construcció i compartició d'infraestructures i instal·lació d'equips.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.