Punt divers

Albert Batalla afirma que el decret del govern espanyol sobre el crèdit del ajuntaments arruïnarà als municipis

El candidat de Convergència i Unió per Lleida a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya, Albert Batalla, afirma que el decret anunciat aquest dilluns pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que impedeix demanar cap crèdit els Ajuntaments fins al gener del 2012 arruïnarà als municipis. Batalla també afirma que aquesta mesura no s'ha debatut i que s'ha fet amb 'nocturnitat' i que per això demana a Zapatero que s'ho repensi, perquè aquesta mesura paralitzarà als ajuntaments i impedirà tirar endavant projectes socials afectant directament als ciutadans. El candidat de CiU, ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la seva campanya electoral en format 2.0.

Batalla serà el primer candidat de CiU en fer una campanya 2.0 mostrant perfils de persones que volen el canvi a través de catorze vídeos de persones amb qui ha parlat, que corresponen a diferents perfils de la societat i de tretze comarques del territori i Lleida. Els vídeos de la campanya amb el títol 'Les cares del canvi', es podran veure a través de les diferents xarxes socials com ara Facebook, Twenty, Flickr i Cativistes.cat, a Youtube i el blog de l'Albert Batalla, des d'aquesta setmana fins a finals del mes de juliol. A través d'aquesta campanya, Batalla, ha explicat que CiU vol donar veu a les persones anònimes perquè expliquin com volen el canvi a Catalunya a través de les plataformes socials, explicant les diferents maneres en que estan contribuint ells. El responsable de campanya de CiU, David Madí, ha explicat que aquesta iniciativa s'exportarà als altres candidats de la federació perquè l'ús de les xarxes socials permeten una major proximitat i participació dels ciutadans. Madí afirma que amb la precampanya 'Comença el canvi' s'ha aconseguit apropar-se a la ciutadania i explicar la política amb un llenguatge més directe amb trobades arreu del territori i rebent més de 5.000 propostes a través de la web de la Casa Gran del Catalanisme. Madí explica que la precampanya està aconseguint moltes adhesions i que si a Lleida s'aconsegueix el vuitè diputat es pot arribar a la Generalitat a les eleccions del mes de novembre.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.