Punt divers

El servei de metro a la L4 entre Vila Olímpica i la Pau es restablirà dilluns

Aquest dilluns a les cinc de la matinada es restablirà el servei de metro a la línia 4 entre les estacions de Ciutadella/Vila Olímpica i La Pau, interromput des del 26 de juny passat per obres de millora. Els treballs, que finalitzaran en les pròximes setmanes, han consistit en la renovació dels trams de via entre les estacions de Bogatell i Selva de Mar per tal de corregir les vibracions provocades pel pas dels combois i les filtracions d'aigua que s'hi produeixen. L'actuació, amb una inversió de 7,1 milions d'euros, també inclou el condicionament i la millora de les estacions d'aquest tram.

Els treballs que s’han dut a terme han consistit en la renovació dels trams de via entre les estacions de Bogatell i Selva de Mar per corregir les vibracions provocades pel pas dels combois i les filtracions d’aigua que s’hi produïen. Per tal de reduir les vibracions, el DPTOP ha optat per substituir les travesses per unes altres que compten amb subjeccions elàstiques que absorbeixen millor les vibracions, s'ha reduït la distància entre travesses, passant de 65 a 50 centímetres i també s'han col·locat nous carrils més pesants i renovació del balast. També, els tècnics han substituït els aparells de via situats a les estacions de Bogatell i Selva de Mar per uns de nous antivibratoris.

Pel que fa a les filtracions d’aigua al túnel, s’han segellat i reparat les juntes causants de les filtracions i s’ha col•locat feltre geotextil i tub de recollida i evacuació d’aigües a la base del túnel. Durant les pròximes setmanes, s'acabaran detalls de l’obra que no afecten el servei de Metro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.