Societat

La línia 1 del metro, tallada fins al 2 de setembre de plaça de Sants a Santa Eulàlia

La Línia 1 del metro de Barcelona entre les estacions de Plaça de Sants i Santa Eulàlia estarà tallada fins al 2 de setembre, segons ha informat en un comunicat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Durant el temps que duri aquesta interrupció del servei, un autobús especial amb freqüències similars al metro cobrirà el recorregut entre les estacions d'Espanya i Santa Eulàlia.

Obres TGV
Aquest tall es deu a les obres que es fan a la zona de Mercat Nou coincidint amb l'arribada del TGV a la ciutat. Els treballs consisteixen en la construcció d'un calaix que cobrirà les vies del metro de Barcelona, el TGV i de Renfe entre la plaça de Sants i el carrer Riera Blanca, que separa els termes municipals de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Mentre duri el tall, la Línia 1 del metro circularà, per una banda, entre Hospital de Bellvitge (Hospitalet de Llobregat) i Santa Eulàlia; i per una altra, de Plaça de Sants a Fondo (Santa Coloma de Gramenet).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.