Punt divers

Iglesias diu que el Pirineu aragonès 'és millor i guanyarà Barcelona'

El president d'Aragó, Marcelino Iglesias, ha assegurat aquest dimecres que Osca té 'la millor muntanya del Pirineu' i que la candidatura de Saragossa als Jocs Olímpics d'Hivern de 2022 guanyarà la de Barcelona, que aquest matí ha estat anunciada per l'alcalde de la capital catalana, Jordi Hereu. 'Té les millors estacions d'esquí i les millors possibilitats per acollir uns Jocs Olímpics'. 'En Jocs d'Hivern guanyarem Barcelona, estem molt segurs de la nostra candidatura', ha reblat. Igualment, s'ha mostrat convençut dels suports tant del govern espanyol com del Comité Olímpic Espanyol (COE) a la seva candidatura.

Crítiques a HereuEl president aragonès s'ha mostrat sorprès per l'anunci d'Hereu, que ha conegut aquest mateix matí, i ha explicat que després de parlar amb l'alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch, han decidit seguir endavant amb la candidatura.Iglesias té la sensació que Hereu 'no devia saber gaire bé que ja hi havia una candidatura prèvia, la de Jaca, Osca i Saragossa'. Tot i això, ha dit que 'la competència és lliure'.Aquesta candidatura de Barcelona 'esperona' la de Saragossa, segons Iglesias, però no li preocupa. 'Ells han tingut Barcelona 92, nosaltres hem de tenir els Jocs d'Hivern de 2022, tenim una tradició d'aspiració olímpica', ha acabat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.