Punt divers

Un botiguer de Lleida estafa 15.000 euros carregant als seus clients quantitats superiors a les gastades

PONENT

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a Lleida José A. E., de 44 anys i veí de Torrefarrera (Segrià) acusat d'un delicte continuat d'estafa. Segons la policia, des del seu establiment comercial situat a l'avinguda Prat de la Riba de Lleida, el detingut aprofitava per carregar als comptes corrents dels clients que pagaven amb targeta de crèdit quantitats superiors a les que realment havien gastat. En concret, la policia li imputa un total de 72 operacions fraudulentes amb les quals hauria estafat uns 15.000 euros. La policia va obrir una investigació al gener en tenir coneixement dels fets que ha acabat amb la detenció de José A. E., qui ja havia estat detingut per fets similars.

Segons fonts policials, quant els clients de la botiga pagaven les seves compres amb la targeta de crèdit, José A. E., suposadament la passava dos cops pel lector o bé hi carregava quantitats superiors a les reals del producte adquirit pels clients.

El detingut, qui ja va ser detingut el desembre passat per fets similars, passarà aquest dimecres a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.