Successos

L'alcalde de Santa Susanna no està imputat, diu el TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va negar ahir que l'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier (CiU), estigués imputat, tal com havien informat dimecres fonts de la fiscalia de Barcelona.

Segons premsa del TSJC, el jutjat d'instrucció número 5 d'Arenys de Mar ha citat a declarar testimonis el 10 de juny i, a l'alcalde, li ha requerit que aporti els acords de ple en relació amb la denúncia de la fiscalia contra Campolier per haver beneficiat l'actual empresa de recollida d'escombraries i d'haver-li deixat fer una planta de tractament de residus en un tereny no urbanitzable. L'alcalde es va mostrar ahir molt molest per la informació apareguda, perquè considera que la seva imatge ha quedat molt perjudicada. Campolier defensa que sempre ha col·laborat en la investigació de la fiscalia “aportant la informació” que se li ha demanat i assegura que tot el procés per adjudicar el contracte de la brossa “s'ha fet correctament”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia