Franja TV3

Dimecres, 16 agost de 2017
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Els matins d'estiu
El programa entrevista el líder sindical Camil Ros, secretari general de la UGT a Catalunya, per analitzar el conflicte a l'aeroport del Prat i el dret de vaga. El magazín també aprofundeix en la recuperació de l'ofici de pastor a l'Escola de Natura de l'Estartit. A més, s'expliquen els detalls d'una moda turística que va a l'alça, que és viatjar en una furgoneta equipada per dormir-hi.
Altres
Durada: 115'
13.25
Cuines d'estiu
Menú italià
En la seva versió estiuenca, el programa culinari del migdia proposa plats de temporada que s'adapten a qualsevol imprevist. Les cuines passen a l'exterior i el programa es retransmet des de la terrassa de La Daurada Beach Club, de Vilanova i la Geltrú.
Altres
Durada: 35'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Ermessenda (I)
Narra la història d'Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, que va governar durant 60 anys i ho va fer per sobre del seu fill i al marge del seu net.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Unitat d'investigació
Últim recurs
Emissió dels capítols Una dona de més i Últim recurs.
Sèries
Durada: 125'
19.35
Afers exteriors
Eslovènia
Durant l'últim segle, Eslovènia ha format part de cinc estats diferents. A principis dels 90, però, i en menys de sis mesos, va fer el seu procés de transició nacional. Un referèndum d'autodeterminació la va convertir de república de Iugoslàvia comunista a un estat independent amb un model econòmic liberal.
Documentals
Durada: 85'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Aeroport
Manteniment
A l'aeroport hi ha un equip de persones que treballen sense parar perquè tot funcioni i estigui net i polit. Fan el manteniment. Això, de vegades, vol dir canviar el motor d'un A320 que pesa més de 2.000 quilos o asfaltar una pista d'aterratge. Tot plegat per satisfer el viatger.
Documentals
Durada: 55'
22.50
Supercopa d'Espanya
Partit de tornada. Els blaugrana arriben al Bernabéu després de perdre per 1 a 3 al partit d'anada al Camp Nou. Els de Valverde necessiten remuntar l'eliminatòria si volen guanyar el primer torneig que disputen aquesta temporada. Comentaristes: Bernat Soler, Xavi Torres, Jordi Grau i Francesc Latorre. Des del Santiago Bernabéu, Madrid.
Esports
Durada: 130'
01.00
El vestidor
Repàs del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya entre el Reial Madrid CF i el FC Barcelona.
Esports
Durada: 60'
02.00
Gran reserva
La Lloll
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 70'
03.10
Tria 33
Programa que ofereix una selecció de l'actualitat en literatura, cinema, música, teatre, cultura popular i arts visuals i plàstiques, així com dels principals esdeveniments de cultura digital o pensament.
Altres
Durada: 25'
03.35
Ritmes a l'aula
Doubts. Programa musical.
Altres
Durada: 30'
04.05
Cava de blues
Big Hollers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.50
Fusió i swing a l'estudi
Edu Tancredi Sextet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 50'
05.40
Ritmes a l'estudi
Amigos Imaginarios. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi de gravació el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 20'