Franja TV3

Dissabte, 10 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 320'
11.20
Cita bestial
Oportunitats
El programa viatja fins a Vilanova i la Geltrú, on l'Anna i la seva família han decidit fer el pas de tornar a adoptar, després d'una primera experiència que va ser molt més dura del que es pensaven. Més tard, l'espai es trasllada a Sabadell per conèixer la Roser, una dona gran que viu sola i, tot i que té la companyia de dos gats, vol afegir un gos a l'equació.
Altres
Durada: 50'
12.10
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant a la vora de la Noguera Pallaresa
Marc Ribas deixa la platja i agafa la moto per apropar-se fins al riu, concretament fins a la Noguera Pallaresa, per trobar el millor restaurant de la zona. La primera parada és a Tremp, al restaurant L'Alosa, de l'Hotel Segle XX, un local que dirigeix David Vilanova, propietari i cuiner, i que defensa amb la seva exdona, Esther Llovera. Més tard, a la població del Pont de Claverol, es visita el restaurant Lo Racó del Pont,que dirigeix el matrimoni format per Miguel Ángel López i Inma Farrús, que ofereixen plats típics catalans i molta brasa. Els darrers concursants del programa són Inés Quintana, propietària i cuinera, i Eduard Serra, cambrer, del restaurant Cal Jou, a la població de Conques. Un espai petit i familiar on es pot gaudir de la cuina tradicional.
Altres
Durada: 75'
13.25
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els idus de març
Un jove idealista comença a treballar com a director de comunicació per a un candidat prometedor que es presenta a les eleccions primàries del Partit Demòcrata. Durant la campanya té l'oportunitat de comprovar fins a quins extrems es pot arribar per assolir l'èxit polític.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Hudson & Rex
El detectiu Charlie Hudson s'associa amb el Rex, el seu gos pastor alemany altament entrenat, amb qui prefereix formar equip perquè no li dona la tabarra.
Sèries
Durada: 50'
18.15
Partit amistós
Comentarista: Jordi Sunyer. Des del Vitality Stadium.
Esports
Durada: 145'
20.40
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que van sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 20'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cinema d'acció: L'espia que em va plantar
L'Audrey i la Morgan, dues amigues de Los Angeles, es troben implicades en una conspiració internacional quan l'exparella de l'Audrey apareix de sobte al seu apartament, fugint d'uns assassins que el segueixen de prop. Sorprenentment, fins i tot per a elles mateixes, les dues amigues entren en acció. Mentre tramen un pla per salvar el món, emprenen una fugida que les porta fins a Europa, escapant d'assassins i d'un agent britànic sospitós però encantador.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.05
Cinema d'acció: SWAT
La unitat especial de la policia de la Xina rep la missió de combatre un grup de mercenaris liderat per un reconegut membre de la màfia.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'