Franja TV3

Diumenge, 11 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Cita bestial
Dificultats
La Mireia i el Pau, de Sant Cugat del Vallès, no en tenen prou amb dos fills petits i han decidit continuar ampliant la família, ja que volen que els seus fills creixin amb la companyia d'un gos i de tots els beneficis que comporta tenir una mascota. Més tard, el programa visita Sant Boi de Llobregat per conèixer el Sergi, que fa poc que s'ha separat i vol trobar un gos que li faci companyia, tot i que no pot ser qualsevol gos, sinó que ha de tenir unes característiques molt concretes.
Altres
Durada: 45'
12.15
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant de km0 de les Muntanyes de Prades
Un viatge per la cuina catalana en forma de concurs. A cada programa, diversos restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 3.000 euros.
Altres
Durada: 70'
13.25
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. La reina del g
Estrella d'un espectacle sobre gel, Salomé Revel veu amb angoixa com s'apropa el final de la seva carrera com a patinadora. Durant un assaig es lesiona, la qual cosa permet que la seva jove rival, Lucie Engelberg, la substitueixi. Unes hores després, la troben morta.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: La capitana Marleau. Pau i salut
Enmig d'un poblet cors, apareix el cos sense vida d'un metge retirat al costat de la seva dona, que està inconscient. Durant la investigació, Marleau sospita que la filla del matrimoni, la Lésia, una cirurgiana que va tornar de París per substituir el seu pare, amaga alguna cosa. Més tard, descobreix que el retorn de la Lésia no va agradar a tothom, especialment al seu expromès, que s'havia de fer càrrec de la consulta mèdica i es va sentir traït.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
Caiguda mortal
La Susanne i en Malte Kröning, que s'acaben de casar, fan un tomb en un globus aerostàtic. En lloc de ser una experiència feliç, però, el passeig acaba en tragèdia. Per raons inexplicables, la Susanne cau al buit. En principi, aquest no hauria de ser un cas per a la policia criminal, però el Malte insisteix perquè ho investiguin, ja que es nega a creure que es tracti d'un suïcidi.
Sèries
Durada: 65'
20.15
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que van sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El forense
Cuidar la mort
Manel Alias no trepitja mai un cementiri, però aquesta vegada fa una excepció per recórrer les tombes dels morts de Narcís Bardalet al cementiri de Figueres. Per sobre de tot, destaca el panteó on reposa una noia jove d'ètnia gitana, gairebé adolescent, que va aparèixer calcinada en un bosc als afores de Figueres. Un cas que, deu anys després, va fer un gir inesperat.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Borgen
La ministra no vol fer cap declaració
En les negociacions amb Groenlàndia sobre el repartiment dels ingressos del petroli, Asger Holm Kirkegaard ha de fer front comú amb Birgitte Nyborg, però la reunió no surt com estava previst. Katrine Fønsmark ha trobat proves que demostren que Nyborg va mentir a la Comissió de Política Exterior i intenta, de totes les maneres possibles, que la ministra assumeixi la responsabilitat per haver infringit la llei.
Sèries
Durada: 60'
00.05
Animals arquitectes
RCR
Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramón Vilalta, de l'estudi RCR, són els únics arquitectes catalans que han guanyat el Pritzker, el premi d'arquitectura més prestigiós del món. Per a ells, l'arquitectura és paisatge i natura. Fan espais i instal·lacions que emocionen i que no deixen indiferent. Moltes vegades, més que edificis semblen escultures.
Documentals
Durada: 40'
00.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 195'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'