Franja Divinity

Dimecres, 17 juliol de 2024
06.00
Amor a segunda vista
Zeynep Taskin i Fatih Sekercizade coincideixen per casualitat en el mateix vol de retorn a Turquia. Cap dels dos té ganes de retrobar-se amb els seus éssers estimats, però saben que és el moment de tornar a casa i afrontar la realitat. En l'últim moment se'ls acut una manera de tornar a casa seva evitant els plans que les seves famílies tenen per a ells: fingir que són parella.
Altres
Durada: 90'
07.30
The Bold Type
Sèries
Durada: 150'
10.00
Bones
Inspirada en la vida real de l'antropòloga forense i novel·lista Kathy Reichs, descriu els casos als quals s'enfronten la doctora Temperance Brennan i l'agent especial de l'FBI Seeley Booth.
Sèries
Durada: 195'
13.15
9-1-1
Athena Grant, Abby Clark i Bobby Nash són tres professionals del servei d'emergències que han de tractar dia a dia amb tot tipus de situacions, tant en el món laboral com en el personal.
Sèries
Durada: 195'
16.30
Chicago Fire
Sèries
Durada: 210'
20.00
Socialité Club
Altres
Durada: 60'
21.00
Con olor a fresas
Altres
Durada: 110'
22.50
Una vida perfecta
Mansions luxoses, festes glamuroses i viatges arreu del món són una constant en la vida idíl·lica de la Sebnem, una dona ambiciosa que ha treballat de valent per fer realitat el seu somni: formar part del cercle exclusiu de l'elit social. No obstant això, un cop aconseguit aquest objectiu, ha de lluitar agosaradament contra fosques amenaces d'un passat que ningú no coneix i que podrien arruïnar-li l'existència. Per això, la Sebnem lliura una batalla amb múltiples fronts: la seva atracció pel Mesut, un policia atractiu; la rivalitat amb la Melisa, l'encantadora ex-xicota del seu marit; i l'implacable odi de la seva sogra, l'Aysel, entre altres conflictes.
Sèries
Durada: 25'
23.15
Sofá, cine y Divinity: Embrujada
Isabel, una mujer de California, trata de desactivar sus poderes mágicos para poder hacer vida normal. En el otro lado de la ciudad, Jack es un actor a punto de protagonizar una versión moderna de la serie Embrujada. El destino entra en juego cuando Isabel y Jack se conocen. Él se siente inmediatamente atraído por la mujer y por su nariz, que se parece mucho a la de Elizabeth Montgomery, la protagonista de la versión original de la serie. De este modo, ve que Isabel podría hacer el papel de la nueva Samantha.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.45
Me robó mi vida
Altres
Durada: 90'
03.15
Luz de esperanza
Altres
Durada: 75'
04.30
Mía es la venganza
La Sonia i el Mario tenen una cosa en comú: tots dos pateixen les conseqüències d'un tràgic accident que va tenir lloc fa 20 anys. Ella viu presa del remordiment, i és la influent i poderosa propietària de l'exclusiu club esportiu Les Oliveres. Mentrestant, el Mario, turmentat pel desgraciat accident que va arruïnar la seva vida i va truncar els seus somnis quan era un nen, està disposat a executar un estudiat pla de venjança. No obstant això, el seu objectiu es troba amb un escull que mai no hauria previst: els sentiments que comença a experimentar cap a l'Olivia, la filla de la Sonia.
Sèries
Durada: 75'
05.45
Corazón valiente
Sèries
Durada: 5'
05.50
Conectamos Empleo
Altres
Durada: 10'