Franja 33

Diumenge, 14 juliol de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La Titellaire 2 i El gat blanc
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i el sastre valent. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou És la teva, Eddie i Fes costat al teu humà
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou Veïns nous, L'ocell del príncep Àmil i L'equip dels fantàstics
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou La gallina Plomafina, Les formigues van desfilant i Vora del riu (amb un ren banyut i altres animals)
Infantils
Durada: 7'
08.10
Titó
Pim Pam Uiii. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 2'
08.12
Titó
Excursió als presseguers (estiu). A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.22
El Mic i els seus amics
Juguem a fet i amagar a l'hort. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.32
LooLoo Kids
Inclou L'aneguet feliç, Cap, espatlla, cama i peus (a casa), Cinc aneguets (família d'ànecs i els nens) i Cinc amiguets
Infantils
Durada: 9'
08.41
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou L'esmorzar del Dia de la Mare i
Infantils
Durada: 21'
09.02
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
09.14
Leo da Vinci
Inclou La còpia lletja i El mainà religiós
Infantils
Durada: 24'
09.38
Cute
Cosplay
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 26'
10.04
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
El Cavaller Negre. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Bona acció/Un empatx de xips de formatge. Sèrie que narra les aventures dels pingüins de la pel·lícula Madagascar.
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
Mosquits i libèl·lules. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou Ninja de laboratori, L'arròs és pels ocells i Ninges contra lladres
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 22'
12.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El cavall daurat, Entre dos sortilegis, Per un hivern a Constantinoble i L'ou de víbria
Infantils
Durada: 45'
13.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Ninaflekta i Papa Ferotge
Infantils
Durada: 43'
13.56
El xai Shaun
Inclou El gran Timmy, Granger fals, En Bitzer, el monstre, Entregues perilloses, El pelut pelat, El piano, Un mal vent i La fada de les dents
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Break-dance
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
Pel·lícula: El detectiu Conan: La bala escarlata
El Japó celebra els World Sports Games, l'esdeveniment esportiu més gran del món, que té lloc a Tòquio. L'anomenat Japanese Bullet, un tren d'última generació, s'ha creat específicament per coincidir amb el començament de la cerimònia d'obertura dels World Sports Games. Més tard, en una festa organitzada pels patrocinadors de la competició, té lloc un incident que provoca el segrest d'alguns dels executius més importants de la companyia. El Conan dedueix que aquests segrestos poden tenir alguna cosa a veure amb els que es van produir fa 15 anys, quan els WSG es van celebrar a Boston.
Pel·lícules
Durada: 101'
17.11
Bricociència
Inclou Tornem al museu de la ciència i Friquis de garatge (II)
Altres
Durada: 44'
17.55
Yakari
Inclou El Núvol Vermell i El laberint de pedra
Infantils
Durada: 25'
18.20
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Acció i Veritat
Infantils
Durada: 45'
19.05
Els Dalton
Inclou Els Dalton ho tenen pelut, Les germanes enemigues, Les cosines Dalton, Els Dalton s'ensabonen i La primera evasió
Infantils
Durada: 36'
19.41
Els pingüins de Madagascar
Sèrie que narra les aventures dels pingüins de la pel·lícula Madagascar.
Infantils
Durada: 44'
20.25
Kung Fu Panda: Les potes del destí
Inclou La casa dels pandes voladors i La coronació de la deesa de ferro
Infantils
Durada: 46'
21.11
Silverpoint
Què li ha passat a la Meg?
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes i, fins i tot, persones.
Sèries
Durada: 22'
21.33
Itch
Rock-and-roll
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 22'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
La fossa
Emissió dels capítols 1.3 i 1.4.
Sèries
Durada: 78'
23.33
Pel·lícula: Fauna
En un bosc als afores de Barcelona, un pastor i el seu ramat viuen al costat d'un centre de recerca en sanitat animal on s'investiga una vacuna per a la covid-19.
Pel·lícules
Durada: 73'
00.46
Pel·lícula: Sense sostre
El Joan, un sensesostre que malviu als carrers de Barcelona amb la inseparable companyia del seu gos Tuc, decideix abandonar la seva rutina d'alcohol i violència i emprendre un viatge cap a un destí que només ell coneix.
Pel·lícules
Durada: 98'
02.24
Pel·lícula: Terra de telers
La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida, sobre un carro i amb un bagul com a únic equipatge. Els records d'una infantesa feliç, marcats per la industrialització, l'ànima d'una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra fins a la caiguda de la dictadura l'acompanyen durant més de 60 anys i li mostren tots els camins que li ofereix el destí.
Pel·lícules
Durada: 115'
04.19
Cosins germans
Paradisos terrenals
Viatge per les comarques de Catalunya i el País Valencià. Empar Moliner i Ferran Torrent donen al programa un toc proper i àgil, així com un punt irreverent i ple d'humor. Cada capítol es desenvolupa al llarg de tres dies, en què els dos protagonistes recorren un paisatge singular que cadascun d'ells proposa.
Documentals
Durada: 35'
04.54
(S)avis
Carme Sansa
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 54'
05.48
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 12'