Franja 33

Dijous, 12 setembre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou A la recerca del dinosaure perdut, Una idea ourrosament dolenta i Exercitant els dimonis
Infantils
Durada: 30'
06.30
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Control de masses i Os sota control
Infantils
Durada: 14'
06.44
Els germans Kratt
L'últim gran llamàntol. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.07
Vicky, el viking
Inclou Toca fusta i El monstre
Infantils
Durada: 24'
07.31
Leo da Vinci
Inclou Les campanades del solstici d'estiu i L'ambaixador
Infantils
Durada: 24'
07.55
Les filles del Dad
L'edifici del terror.
Infantils
Durada: 10'
08.05
Beta Podcast
Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 13'
08.18
Pop, la ciutat de paper
La banda del quiosc.
Infantils
Durada: 12'
08.30
Titó
Excursió amb blat de moro. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.41
El Mic i els seus amics
Viatjar en avió i en elefant. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.51
Pop, la ciutat de paper
La jornada esportiva.
Infantils
Durada: 11'
09.02
Comptem amb la Paula
Inclou Llaminadures per pensar, Un cop de mà i Cactus amb braços
Infantils
Durada: 30'
09.32
Els o-o-ossets
Inclou Un esperit a casa, Insomni, Escalfament global i A l'hort!
Infantils
Durada: 22'
09.54
Yakari
Inclou Els senyors de les planes i El Yakari i el foraster
Infantils
Durada: 25'
10.19
El llibre de la selva
Inclou La reina dels micos i El pitó adormit
Infantils
Durada: 22'
10.41
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Glaciator. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
11.03
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou La cacera del dragós, L'espectre reial i Un monstre a Camelot
Infantils
Durada: 34'
11.37
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
La guerra dels fideus. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou En Derke, sota control i El drac salvatge
Infantils
Durada: 23'
12.23
Els germans Kratt
El rescat del panda vermell. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.46
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
L'estable. La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 22'
13.08
Inazuma Eleven
On és el quadern secret?
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 23'
13.31
Les Sisters
Inclou La rossa, la meva germana i jo, L'any simpàtic i L'intercanvi
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou L'edifici del terror i L'esquinç de la discòrdia
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
El Naruto Uzumaki entra en escena. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
La princesa Yona. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou Sesshomaru, el príncep glacial dels dimonis i Tessaiga, l'espasa demoníaca
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou Un mal vent i A la vora del foc
Infantils
Durada: 13'
16.18
Les cançons de la Masha
Inclou Bon any nou... una altra vegada i Quan els cactus floreixen
Infantils
Durada: 13'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou El superpagès i Com curar un arbre
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou Salta miralta i Rema'l el bot
Infantils
Durada: 5'
16.46
El Mic i els seus amics
Cantem Cap, panxa, genolls i peus. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.56
Pop, la ciutat de paper
L'excursió d'en Hooper.
Infantils
Durada: 12'
17.08
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou Troba la bandera i Simfonia de sabor
Infantils
Durada: 22'
17.30
El Mic i els seus amics
Teles de tots colors. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.40
Titó
Excursió a respirar. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.50
Pop, la ciutat de paper
La perla de la Mae-Mae.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
El dos. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
El meu pare és un heroi. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou L'illa del tresor però no del tot i Toca fusta
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
L'Ideafix i la sopa a la romana. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
La festa de Zoe. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou Un estrany lleó i El somni premonitori
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Escolta el teu cos
Prrrrrrt! Per què ens tirem pets?
Espai que s'endinsa en una part concreta de l'organisme i que respon a curiositats increïbles que s'amaguen dins del cos humà.
Altres
Durada: 13'
19.58
Les filles del Dad
Inclou La declaració i L'edifici del terror
Infantils
Durada: 22'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.46
Yona, la princesa de l'alba
Un cel llunyà. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.09
El detectiu Conan
Inclou La testimoni, set anys després (II) i El guardaespatlles de la lliga japonesa
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Meravelles del mar
Des de Fiji a les Bahames, Jean-Michel Cousteau, els seus fills Celine i Fabien i el seu equip emprenen un viatge per descobrir el mar com no s'ha fet mai i per aprendre més coses sobre les amenaces que suposen un perill per als mars.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.35
Nervi
Espai que inclou entrevistes a personatges rellevants de l'univers cultural, tertúlies sobre la creació artística i la seva incidència social, i reportatges que pretenen donar a conèixer el vessant més personal dels protagonistes de l'actualitat cultural, entre altres coses.
Altres
Durada: 35'
23.35
Nervi
Maria Climent. Escriptora
Espai que inclou entrevistes a personatges rellevants de l'univers cultural, tertúlies sobre la creació artística i la seva incidència social, i reportatges que pretenen donar a conèixer el vessant més personal dels protagonistes de l'actualitat cultural, entre altres coses.
Altres
Durada: 35'
23.35
Nervi
Maria Arimany. Educadora social i escriptora
Espai que inclou entrevistes a personatges rellevants de l'univers cultural, tertúlies sobre la creació artística i la seva incidència social, i reportatges que pretenen donar a conèixer el vessant més personal dels protagonistes de l'actualitat cultural, entre altres coses.
Altres
Durada: 35'
00.10
Nervi
Aparteu-vos del mig, humans!
Espai que inclou entrevistes a personatges rellevants de l'univers cultural, tertúlies sobre la creació artística i la seva incidència social, i reportatges que pretenen donar a conèixer el vessant més personal dels protagonistes de l'actualitat cultural, entre altres coses.
Altres
Durada: 38'
00.48
La vie devant elles
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 93'
02.21
Gran reserva
Còmics: Pepe Rubianes
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 129'
04.30
Lo Cartanyà
Zurich
Emissió dels capítols Miami i Zurich.
Sèries
Durada: 70'
05.40
Moments Còmics
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Còmics.
Altres
Durada: 5'
05.45
Moments Còmics
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Còmics.
Altres
Durada: 3'
05.48
Moments Còmics
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Còmics.
Altres
Durada: 2'
05.50
Moments Còmics
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Còmics.
Altres
Durada: 5'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'