Franja 33

Diumenge, 11 agost de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Culpabisme i Cocoduo
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i el príncep feliç. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Un gat esverat i Un lladre subterrani
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou L'espelma eterna, Temps de sequera i El concurs de ball a l'espai
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou Cinc amiguets, Pastissets i Els pollets
Infantils
Durada: 6'
08.09
Titó
Inclou Pim Pam Uiii i Excursió amb peixos
Infantils
Durada: 13'
08.22
El Mic i els seus amics
Hem trobat un pal. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.32
LooLoo Kids
Inclou Gira que gira, Salta miralta, Ai, Maria, qui ho diria? i Els sons dels animals (a l'escola)
Infantils
Durada: 8'
08.40
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou El concurs de cases de massapà i La festa de les llums
Infantils
Durada: 21'
09.01
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
09.13
Leo da Vinci
Inclou El mapa i El drac de ferro
Infantils
Durada: 24'
09.37
Cute
Upcycling
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 26'
10.03
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
La Titellaire. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 23'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Inclou El retorn de la venjança del doctor Bufador (I) i El retorn de la venjança del doctor Bufador (II)
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
Aventura a la granja de les formigues. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou El dia del Kuji Johatsu, El poder de les perles i Dos en un
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 22'
12.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou Una princesa amb els pèls de punta, La festa de Lughnasadh, Els presoners d'Àvalon i El carilló dels elfs
Infantils
Durada: 45'
13.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou El gat blanc i Fèlix
Infantils
Durada: 43'
13.56
El xai Shaun
Inclou A esquitxar!, L'inquilí astut, Quadre recte, El detector de metalls, Televisió 3D, Tornar-ho al remitent, Astut com una guineu i L'aranya
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Jocs amb poni
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
La colla de la selva al rescat!: El tresor del vel
Un grup de pirates enfadats irromp al cau de la colla de la jungla i persegueixen el Suzy, un os rentador pirata a qui volen robar el mapa del tresor del seu pare, el vell Jim.
Altres
Durada: 43'
16.13
Bricociència
Inclou Trucs científics esbojarrats i Els refrescos amb gas
Altres
Durada: 45'
16.58
La vida en calçotets
Inclou Quocient fraternal, Salvatges com el John Sauvage, Un dia amb el Flavio Tabouley i Records de Tibiapoulos
Infantils
Durada: 43'
17.41
Yakari
Inclou El cavall blau, Sabotatge al dic dels castors i El Pota Blanca
Infantils
Durada: 37'
18.18
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Rogercop i Horrificator
Infantils
Durada: 43'
19.01
Els Dalton
Inclou El quisso dels Dalton, L'amulet dels Dalton, Són bojos, els Dalton, Els Dalton troben petroli, Els Dalton es retoquen la cara i Els Dalton fan el cim
Infantils
Durada: 41'
19.42
Els pingüins de Madagascar
Inclou : Capità o capitana? / En Phil és un marrà i El Gelatí / El clip del zoo
Infantils
Durada: 44'
20.26
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou El meu yao preferit i La fiblada de l'amor
Infantils
Durada: 45'
21.11
Silverpoint
No m'oblidis
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes i, fins i tot, persones.
Sèries
Durada: 22'
21.33
Itch
Germà gran
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 22'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 21'
22.16
Secret ancestral
Inclou Medicina de dones/La gent del tabac, la cuca i la iuca dolça i La resistència comença aquí/Mazahua: la purificació sincrètica: Una remeiera lakota nord-americana travessa la frontera amb Mèxic per portar els seus germans a un arbre sagrat i celebrar la cerimònia de l'equinocci. Mentrestant, a l'Estat de Mèxic, els mazahues es perpetuen com a poble amagant la seva espiritualitat a través d'un sincretisme religiós i també medicinal.
Documentals
Durada: 108'
00.04
El cranc blau. Un repte per a la Mediterrània
El mar Mediterrani és un ecosistema extraordinari. A les seves aigües hi habita un gran nombre d'espècies endèmiques i la biodiversitat que acull és excepcional. Avui, hi viuen prop de 1.000 espècies exòtiques, i un dels darrers nouvinguts és el cranc blau americà, un crustaci capaç d'alterar la dinàmica d'aquest ecosistema emblemàtic. A causa dels estralls d'aquest crustaci, els habitants del Mediterrani es veuen obligats a buscar solucions conjuntament.
Documentals
Durada: 52'
00.56
Pel·lícula: Robin Bank
Enric Duran és considerat el Robin Hood del segle XXI. Durant la crisi del 2008, l'activista català va robar mig milió d'euros als bancs, el va donar a projectes socials i ho va anunciar als mitjans per denunciar les pràctiques del sistema bancari. Tot i que va ser condemnat, va aconseguir fugir i desaparèixer. Anna Giralt filma la mare de Duran, que fa anys que no veu el seu fill, però gràcies a la qual va poder contactar amb l'activista.
Pel·lícules
Durada: 62'
01.58
Pel·lícula: Utopia iogurt
Història de la lluita decidida del doctor Cristóbal Colón per fer realitat la seva visió radical del tractament de persones amb discapacitat severa, mitjançant la integració de les idiosincràsies peculiars dels pacients en un negoci exitós.
Pel·lícules
Durada: 54'
02.52
Pel·lícula: Oh, quina joia!
El Berenguer és de Valls, i des de petit té una gran passió: ser actor. Lluita amb totes les seves forces, però l'època que viu no posa les coses fàcils als joves. A Barcelona ha trobat una ciutat amb un gran ventall de coses per fer. Amb l'Ovidi, company de teatre, intenta trobar el seu lloc a l'escena, però la cosa no acaba de funcionar. Aleshores es troba amb un bitllet per viatjar a Los Angeles, on durant sis dies i cinc nits busca un secret enterrat durant molts anys. Allà l'espera l'Ann Joy, una actriu apareguda per brillar encara més agafada de la seva mà.
Pel·lícules
Durada: 91'
04.23
Pel·lícula: Vulcania
Després de la mort de la seva família, el Jonàs, un dels habitants de Vulcània, comença a treballar en un dels llocs més perillosos de la foneria, que és el nucli del poble. A causa de la perillositat de la seva feina, el Jonàs desenvolupa un poder estrany que intenta amagar sigui com sigui. Però en el seu camí es creua la Marta, una noia que l'intriga. A partir de llavors, el Jonàs intenta esbrinar quin és el secret que guarda la jove, així com el misteri que envolta el poble.
Pel·lícules
Durada: 87'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'