Franja #0

Diumenge, 11 agost de 2024
07.45
Antártida, un mensaje de otro planeta
L'Antàrtida és l'únic territori del món on tots els països s'han posat d'acord a promoure la pau, la ciència i el medi ambient. Però cal preguntar-se si aquest esperit és real o bé és una hipocresia. I, si és real, per què no es pot exportar a la resta del planeta.
Documentals
Durada: 56'
08.41
Pel·lícula: Ice Age: la edad de hielo
En l'època glacial, una manada d'animals formada pel Manny, un mamut tranquil; el Sid, un ós extremadament gandul; el Diego, un tigre sinistre, i l'Scrat, un esquirol a qui apassionen les glans, s'embarca en una aventura increïble: tornar un bebè humà extraviat a la seva família. Per això han de sortejar perills inesperats.
Pel·lícules
Durada: 76'
09.57
Islandia: el poder de la Tierra
Documentals
Durada: 53'
10.50
¿Preparados para el Tsunami?
Moltes persones desconeixen que la península Ibèrica té un dels riscos més grans de tsunami de tot l'oceà Atlàntic.
Documentals
Durada: 55'
11.45
La tragedia del Columbia
Mientras la NASA prepara el transbordador espacial Columbia para su misión número 28, la emoción y los nervios aumentan entre los siete astronautas y sus familias a medida que hacen la cuenta atrás para el lanzamiento.
Documentals
Durada: 58'
12.43
La tragedia del Columbia
Los ingenieros de la NASA analizan las imágenes del transbordador segundos después del lanzamiento. Lo que nadie sabe aún es si se han producido daños graves en la nave. Mientras tanto, la tripulación continúa su misión, ajena a cualquier preocupación dentro de la NASA.
Documentals
Durada: 65'
13.48
La tragedia del Columbia
Dieciséis minutos antes del aterrizaje, se pierde contacto con la tripulación. En los cielos de Texas, la gente escucha una fuerte explosión y decenas de escombros caen al suelo. Los temores de algunos ingenieros de la NASA se están haciendo realidad.
Documentals
Durada: 67'
14.55
Partido amistoso
El Atlético de Madrid vuelve a Europa tras su estancia en Hong Kong. Los del Cholo Simeone se encuentran en Gotemburgo, Suecia, donde hoy se miden a la Juventus. Será el segundo partido para Alexander Sorloth, que anotó dos goles en su debut con la camiseta rojiblanca.
Esports
Durada: 125'
17.00
Pel·lícula: Cualquiera menos tú
La Bea i el Ben semblen la parella perfecta, però després d'una increïble primera cita, passa una cosa que refreda la seva atracció, fins que es troben inesperadament en un casament a Austràlia. En aquestes estranyes circumstàncies no els queda més remei que fingir que són parella.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.40
Pel·lícula: El especialista (Ride On)
Lao Luo és una llegenda entre els dobles d'acció xinesos. Una llegenda en hores baixes que sobreviu, juntament amb el seu cavall Pegasus, de petits treballs a la Ciutat del Cinema. Tot i això, sembla que la sort de Lao Luo està a punt de canviar.
Pel·lícules
Durada: 140'
21.00
Masters 1000 de Montreal
Esports
Durada: 125'
23.05
Leo talks
Amistades peligrosas
Leo Talks es una parodia de las Charlas TED, llevada a cabo por el humorista Leo Harlem, con un objetivo totalmente contrario al tono positivo y motivacional que desprenden las originales. Sin duda, se trata de un formato que plantea una fórmula renovada del clásico "Stand up Comedy". Sobre un escenario, ante una gran pantalla y rodeado de público, Leo expone sus tesis atrevidas e impactantes encaminadas a echar por tierra muchos conceptos y realidades que invaden nuestras vidas. Un punto de vista desternillante que aborda temas como la obsesión por ir a la moda, el concepto actual del deporte, la terrible aventura de comprar un piso, las amistades, la fiebre por viajar o las vacaciones estivales, que más que un descanso son una tortura. A Leo le acompaña Chari, su "asistente virtual de última generación", que aporta datos que respaldan las teorías del monologuista. Las charlas también se apoyan en noticias que plantean preguntas más importantes de lo que podamos creer. En definitiva, el cómico pretende desin
Altres
Durada: 26'
23.31
Pel·lícula: Saben aquell
Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un joier jove, coneix la Conchita en un autobús de línia. Tots dos s'enamoren a primera vista i inicien una gran història d'amor. L'Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar la Conchita i, per fer-ho, ha de lluitar contra la por escènica. Així comencen plegats la carrera musical. Tanmateix, quan la Conchita s'ha d'absentar de Barcelona durant dues setmanes, convenç l'Eugenio que faci les actuacions ell sol. Quan torna, l'Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos van construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es converteix en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els acudits amb Saben aquell.
Pel·lícules
Durada: 109'
01.20
Eugenio solo hay uno
Documentals
Durada: 67'
02.27
Putin y Occidente: la guerra de Ucrania
Invasión
Documentals
Durada: 58'
03.25
Putin y Occidente: la guerra de Ucrania
Impacto internacional
El impacto de la guerra se siente en todo el mundo. Mientras Putin trata de construir sus propias alianzas, el apoyo de Occidente a Ucrania empieza a debilitarse. Además, el presidente ruso amenaza con una guerra nuclear en todo Europa.
Documentals
Durada: 62'
04.27
Pel·lícula: Los siete magníficos
Un poble mexicà viu atemorit pel Calvera, l'implacable cap d'una banda de malfactors que no discrimina entre pobres i rics a l'hora de dur a terme els seus assalts. Els habitants del llogaret prenen la decisió de contractar set pistolers perquè els alliberin de la tirania del Calvera.
Pel·lícules
Durada: 128'