Franja La 1

Dimecres, 4 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El Salvita diu a la Marta que el seu pare anirà avui a la llibreria i podrà parlar d'ella cara a cara, malgrat que ell continuï pensant que el millor per al seu fill és que es casi amb la filla d'una família rica, propietària de cellers. D'altra banda, el Cañete declara el seu amor a la Teresa, i ella ha de pensar com reaccionar davant d'aquesta confessió. Mentrestant, el Fabio del Moral no sap com actuar davant de l'Íñigo a causa de Doña Carla. A més, Don Fermín té dubtes sobre la història del passat de Doña Lázara. El Pietro, per part seva, està convençut que el millor és que la Lucía i ell prenguin camins separats. Finalment, el Jacobo veu alguna cosa a casa de Doña Carla.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'enfrontament entre la Catalina i el Lorenzo per les melmelades no es fa esperar més. El capità protesta davant l'Alonso, però el marquès l'adverteix com mai abans no ho havia fet. Mentrestant, la Catalina i el Manuel procuren solucionar els problemes conjugals dels marquesos, però acaben pagant els plats trencats. D'altra banda, el Salvador s'acomiada de La Promesa i de la dona dels seus somnis. La Simona, per part seva, s'alegra en rebre la primera carta de la seva filla, la Virtudes, que li explica que la seva nova vida ha començat amb molt bon peu. Finalment, la realitat del Pelayo a La Promesa és encara més difícil quan la Cruz el posa contra les cordes.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Por la espalda
El Martínez ha acceptat les funcions de sergent, però els veïns de Vera no volen donar-li suport perquè consideren que és una traïció al Javier. La Rita, per part seva, s'acomiada de la família per emprendre un viatge als Estats Units. Finalment, la Marta es troba amb un greu problema a l'hotel.
Sèries
Durada: 50'
22.45
María Teresa Campos, a su manera
Treball que reflecteix l'esperit i la personalitat, dins i fora dels platós, de la periodista María Teresa Campos en el primer aniversari de la seva mort. El documental mostra material inèdit i hi participen, entre altres, les seves filles Terelu Campos i Carmen Borrego, i les seves netes Alejandra Rubio i Carmen Almoguera, que descobreixen una María Teresa íntima en diferents etapes de la vida. A més, s'aborden alguns dels successos més durs que va viure la presentadora: les amenaces de Fuerza Nueva, la decisió de deixar la família a Màlaga i traslladar-se a Madrid, el suïcidi del seu marit i la seva pròpia malaltia. Davant la seva imatge de fortalesa, alguns companys periodistes, com Ramón Colom, Iñaki Gabilondo, Luis del Olmo, Xavier Sardà, Toñi Moreno, Pepa Bueno i Ana Rosa Quintana, ajuden a entendre la vulnerabilitat de la dona que va prendre decisions arriscades, moltes a contracorrent, per poder ocupar el lloc al qual aspirava als mitjans. Una dona compromesa, valenta i tenaç, que no va abandonar mai la fèrria voluntat de reinventar-se. Tampoc quan els llums del plató es van apagar per a ella.
Documentals
Durada: 70'
23.55
Cicatriz
Des que la tragèdia va sacsejar la seva vida quan era petita, l'objectiu de la Irina, una dona enigmàtica amb una misteriosa cicatriu que li travessa la cara, no és cap altre que la venjança. D'altra banda, el Simón és un informàtic amb una ment privilegiada, capaç de desentranyar els algorismes més complexos, però amb nul·les habilitats socials. Tanmateix, venç tots els seus prejudicis i coneix la Irina per internet. Sigui per la seva inexperiència o pel seu gran atractiu, de seguida en queda profundament enamorat i es veu atrapat en un món complex i perillós que no s'hauria imaginat mai.
Sèries
Durada: 55'
00.50
Pel·lícula: En solitario
El Yann aconsegueix fer realitat el seu somni en participar inesperadament a la Vendée Globe: la volta al món en veler, en solitari i sense escales. Després de diversos dies de competició, descobreix a bord un jove polissó. Davant el risc de ser desqualificat, decideix amagar el noi.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'