Franja La 1

Dimecres, 18 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Trini i el Miguel anuncien que estan esperant un fill. Mentrestant, la Trini ha de resoldre els seus problemes amb la Teresa, la qual se sent enganyada per aquella que considerava que era la seva amiga, malgrat que l'Antonia accepta la mentida de bon grat. D'altra banda, la Teresa informa el Cañete de la seva decisió d'abandonar La Moderna, i ell li comunica que també hi renunciarà, si ella se'n va. A més, Doña Bárbara notifica a Don Fermín que vendrà la galeria a Emiliano Pedraza. Finalment, el Salvita pateix pel trencament amb la Marta.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana descobreix que el Manuel ha tornat a quedar amb el Gregorio i que corre un greu perill. L'Alonso, per part seva, torna el negoci de les melmelades a la Catalina i el Pelayo, la qual cosa provoca una reacció irada del Lorenzo i la Cruz. A més, l'Alonso demana a la seva filla que sigui prudent amb els periodistes i que no airegi els draps bruts. Mentrestant, la Martina creu veure en la Julia un interès romàntic pel Curro, i així li ho fa veure a aquest. D'altra banda, les cuineres s'adonen de com se senten d'alleujats el Lope i la Vera quan no reben la visita de la duquessa de Carril, mentre que el Ricardo es molesta en veure com la Petra cuida el seu fill. Finalment, el mateix Ricardo està cada cop més amoïnat per la ineptitud del Marcelo, i la Teresa l'adverteix que ha de prestar més atenció, si no vol que els descobreixin.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
Valle salvaje
[Nou en emissió.]
Sèries
Durada: 85'
00.15
Cicatriz
Des que la tragèdia va sacsejar la seva vida quan era petita, l'objectiu de la Irina, una dona enigmàtica amb una misteriosa cicatriu que li travessa la cara, no és cap altre que la venjança. D'altra banda, el Simón és un informàtic amb una ment privilegiada, capaç de desentranyar els algorismes més complexos, però amb unes habilitats socials nul·les. Tanmateix, venç tots els seus prejudicis i coneix la Irina per internet. Sigui per la seva inexperiència o pel seu gran atractiu, de seguida en queda profundament enamorat, i es veu atrapat en un món complex i perillós que no s'hauria imaginat mai.
Sèries
Durada: 50'
01.05
Pel·lícula: Nadie puede ser más feliz
Història que gira al voltant de cinc parelles de diferents generacions. Les seves vides s'entrellacen per coincidències però, de vegades, per decisions molt deliberades, el motor comú de les quals és la cerca de l'amor.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 40'