Franja La 1

Dimecres, 9 octubre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Maruja comença a ser conscient dels seus sentiments cap al César, i no és l'única, ja que a la Mercedes, la germana del César, també l'amoïna que el seu germà s'involucri en assumptes que no li corresponen. A més, la Mercedes ha d'aguantar l'Iván, el qual prova d'impressionar-la. Mentrestant, a La Moderna, Don Fermín i el Pietro acorden que la Sagrario pot substituir-lo en les seves funcions, i la seva neboda Laurita se sent com una estrella de cinema durant el seu primer dia de rodatge. D'altra banda, Doña Lázara sorprèn la Teresa i el Cañete amb sengles regals, alhora que sospita que algú la segueix. Més tard, el Pietro i l'Antonia decideixen no informar la Marta sobre l'estat de salut del Pietro. Finalment, el Rodrigo comunica a la Paula que ja no desitja mantenir la seva relació en secret.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Les accions dels marquesos contra la Jana fan que la donzella es rebel·li i s'enfronti a la marquesa com mai no havia fet abans. Mentrestant, es continuen produint discussions entre la Petra i els majordoms. L' Ayala, per part seva, creu que la clau perquè el banquet del seu casament sigui un èxit pot ser el Lope. La Margarita, però, sembla tenir el cap a una altra banda. Finalment, per a les cuineres, l'absència de visites de la duquessa de Carril no és un assumpte sense importància, motiu pel qual comencen a fer-se preguntes.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
La Bárbara suplica a la Victoria que recorri al duc per ajudar l'Adriana, i el José Luis ho aprofita per fer xantatge a la Victoria. La Luisa, per part seva, evita que la Victoria pagui la seva ira amb el Pedrito i s'enfronta a la Isabel. D'altra banda, la Irene i l'Alejo busquen la complicitat del Rafael per oposar-se al casament, però la prioritat del jove és l'Adriana. Mentrestant, la Mercedes intenta fer reflexionar l'Alejo, tot i que només aconsegueix provocar-lo més. Més tard, el jove té una bonica trobada amb la Luisa abans que l'Atanasio torni a visitar la criada, que el posa a prova. Posteriorment, la Matilde espia el Gaspar i la Irene. Finalment, després de recórrer a les seves influències, el José Luis confirma que no poden ajudar l'Adriana, però la Mercedes hi intervé utilitzant el seu poder sobre el Bernardo.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
Las abogadas
El 1964, a Madrid, Lola González, una noia de família rica, arriba a la Facultat de Dret, on la vida li canvia per sempre després de conèixer Cristina Almeida, Manuela Carmena i Paca Sauquillo, estudiants d'un curs superior. La Lola aconsegueix unes pràctiques al despatx de la Cristina, la qual, juntament amb la Manuela i la Paca, està revolucionant la professió. Des dels despatxos laboralistes, les advocades es dediquen a la defensa dels treballadors davant del Tribunal d'Ordre Públic, que vigila amb diligència qualsevol corrent de subversió.
Sèries
Durada: 55'
23.45
Nuestro cine: Objetos
El Mario treballa en un gran magatzem d'objectes perduts, on custodia tot tipus d'estris acumulats durant dècades. Fa temps que va decidir apartar-se de les persones, i inverteix el temps lliure a investigar la procedència dels objectes per tal de retornar als seus amos trossos perduts de les seves vides. Tan sols l'Helena, una jove policia que visita sovint el magatzem, ha pogut traspassar lleument la seva cuirassa. Un dia arriba al magatzem una maleta rescatada del fons del riu. A dins hi troba roba de bebè, juntament amb unes restes humanes. El Mario decideix investigar pel seu compte. Seguint el rastre de la maleta, arriba fins a la Sara, una jove atrapada des de petita en una organització de tràfic de persones. Una xarxa que tracta les persones com si fossin objectes.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
03.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 125'