Franja La 1

Dimarts, 6 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'
09.15
Juegos Olímpicos de París 2024
Inclou Sesión matinal de atletismo.
Esports
Durada: 285'
14.00
Juegos Olímpicos de París 2024
La selecció espanyola femenina de waterpolo arriba a aquests quarts de final després d'una primera fase impecable, en què va guanyar els quatre partits i va acabar líder de grup. Les de Miki Oca aspiren a tornar a estar entre les quatre millors i disputar la segona final consecutiva de Jocs Olímpics.
Esports
Durada: 70'
15.10
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 35'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
15.55
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.00
Juegos Olímpicos de París 2024
Inclou Final femenina de saltos y final de skateboard
Esports
Durada: 300'
21.00
Juegos Olímpicos de París 2024
La selecció espanyola femenina de futbol ha patit molt per arribar a aquesta semifinal. I és que les de Montse Tomé van aconseguir igualar in extremis la trobada de quarts contra Colòmbia, després d'anar perdent per dos gols a zero durant un llarg tram del partit, i guanyar a la tanda de penals. Espanya busca la primera final olímpica i assegurar una medalla per a la delegació nacional.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 120'
23.00
Pel·lícula: Llévame a la Luna
A la família Lefebvre tots els primers matrimonis resulten ser un fracàs. Per evitar la maledicció amb la seva parella, Isabelle Lefebvre prepara una estratègia. Ha de trobar un primer marit abans de casar-se amb el noi amb qui surt ara. El pla sembla infal·lible fins que el seu objectiu passa a ser Jean-Yves Berthier, redactor d'una guia per a turistes de motxilla.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.35
HIT
La reina de las nieves
Tothom considera l'Abi un cas a part. Filla d'un conegut cantant del qual va heretar el seu alcoholisme, la jove viu tancada en un univers privat que només comparteix amb una veu imaginària, que, segons ella, es manifesta cada cop que s'acosten desgràcies. Tan bon punt el pare de l'Abi li comunica que volarà a La Palma per visitar-la, ella es posa en alerta. El seu temor es converteix en pànic quan s'anuncia una perillosa tempesta de sorra a tota l'illa. Amb el grup sencer obligat a confinar-se a l'interior del centre, el Hit ha de fer ús de la seva experiència per distreure els joves i ajudar l'Abi a deixar anar les seves pors.
Sèries
Durada: 60'
01.35
HIT
El cuerpo
El curs avança i sembla que els nois també. El problema és que l'exigència és tan alta, que també creixen el cansament i la frustració de l'Hugo, el qual ha de fer front cada dia a la desconfiança d'alguns professors, a la tebior en el suport de l'Ester i a les queixes d'alguns pares. En concret, els pares de la Silvia, que han denunciat l'Hugo davant la Conselleria d'Educació després de descobrir la seva petita autolesionant-se. Més tard, malgrat les amenaces, l'Hugo estreny llaços amb els alumnes i vol entrar als seus espais d'intimitat. I no hi ha res més íntim que el sexe. Quan els nois s'obren i se sinceren, la Mari Cruz, la consellera, irromp a l'escola i suspèn temporalment les classes de l'Hugo. Ell, per la seva banda, no entén l'actitud temorosa de l'Ester i s'inquieta. Finalment, davant el risc que la consellera clausuri el mètode, el Hit decideix fer una última classe especial, amb uns convidats molt especials.
Sèries
Durada: 70'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'