Franja La 1

Dimecres, 11 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Fabio del Moral dona l'esquena a Doña Bárbara després dels últims esdeveniments. D'altra banda, el Salvita trenca la seva relació amb la Vanessa, la qual cosa no és ben rebuda pel seu pare, Don Salvador, que intenta que acomiadin la Marta de La Moderna. A més, aprofita per recordar al Miguel que, si aconsegueix que el seu fill es casi amb la Vanessa, el nomenarà gerent del seu negoci. La Celia, per part seva, pressiona la Inés perquè expliqui a la Laurita la seva situació pel que fa a l'Agustín. Mentrestant, sembla que la Lucía i l'Antonia s'entenen cada cop millor. Finalment, la Matilde necessita aclarir les coses a casa de Doña Carla.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana explica la veritat al Manuel, però sap que té una conversa pendent: el Curro també n'ha d'estar al cas. Mentrestant, la duquessa de Carril assoleix el seu objectiu: fa la seva primera visita a la cuina i aconsegueix així estar cada cop més a prop de la intimitat de la seva filla. La Cruz, per part seva, cada dia suporta menys la presència de la Catalina, de manera que torna a exigir al Pelayo que respecti l'acord al qual van arribar. Mentrestant, el Santos revela a la Petra el secret més ben guardat de la María Fernández. Finalment, la Julia continua interrogant el Manuel i el Curro.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
Pel·lícula: Poder absoluto
El Luther, un especialista en grans robatoris, planeja robar a la mansió d'un magnat que està de vacances al Carib. No obstant això, un cop dins és testimoni d'un assassinat que implica el president dels Estats Units, el seu cap de gabinet i dos agents del servei secret.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.40
Cicatriz
Des que la tragèdia va sacsejar la seva vida quan era petita, l'objectiu de la Irina, una dona enigmàtica amb una misteriosa cicatriu que li travessa la cara, no és cap altre que la venjança. D'altra banda, el Simón és un informàtic amb una ment privilegiada, capaç de desentranyar els algorismes més complexos, però amb unes habilitats socials nul·les. Tanmateix, venç tots els seus prejudicis i coneix la Irina per internet. Sigui per la seva inexperiència o pel seu gran atractiu, de seguida en queda profundament enamorat, i es veu atrapat en un món complex i perillós que no s'hauria imaginat mai.
Sèries
Durada: 55'
01.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'