Franja Antena 3

Dimecres, 11 setembre de 2024
06.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 160'
08.55
Espejo público
Espai d'actualitat que inclou diverses seccions, reportatges i entrevistes.
Altres
Durada: 265'
13.20
Cocina abierta con Karlos Arguiñano
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents. Eva Arguiñano, per la seva banda, continua encarregant-se de les postres. A més, Joseba Arguiñano, fill del Karlos, va al programa per donar idees de receptes agosarades.
Altres
Durada: 25'
13.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
15.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
15.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
15.45
Sueños de libertad
Amb la Julia localitzada, el Jesús no cedeix: no endarrerirà la seva marxa. La Claudia, per part seva, té molts dubtes sobre el fet de ser mare soltera, i busca suport en la Luz. D'altra banda, el Mario procura que la Digna guardi un bon record del Gervasio, però ella no li ho posa gens fàcil. A més, ara que el Jaime ha fet pública la seva malaltia, la Marta i ell no volen revelar res sobre els seus plans de futur fins que ho tinguin tot ben resolt. El Damián, per la seva banda, mira de convèncer la resta de la família de l'ascens del Tasio. Mentrestant, la Marta pren una decisió important pel que fa a l'ascens de la Carmen. Posteriorment, la María insinua que la Begoña va fingir la seva malaltia i totes dues s'enfronten. Més tard, després de conèixer la realitat del Gervasio, la Digna necessita sentir-se estimada i es consola amb el Damián. Finalment, l'Andrés rep novetats del Cristóbal i s'alia amb la Begoña per tal de buscar junts el cadàver del Valentín.
Sèries
Durada: 75'
17.00
Y ahora Sonsoles
Espai que tracta l'actualitat des del rigor informatiu i l'entreteniment. El programa compta cada tartda amb un ampli repartiment de col·laboradors, entre els quals hi ha periodistes, escriptors, empresaris i especialistes en crònica social i esdeveniments. A més, un equip de reporters és a peu de carrer per explicar en directe tot el que passi.
Altres
Durada: 180'
20.00
Pasapalabra
Concurs en què els participants juguen amb les paraules i acumulen temps per enfrontar-se a El Rosco, la prova final.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 5'
21.35
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 10'
21.45
El hormiguero 3.0
El programa rep els quatre coaches de la nova edició de La Voz: Malú, Luis Fonsi, Pablo López i Antonio Orozco. Els cantants venen a presentar la nova temporada de l'espai, que torna a Antena 3 pròximament.
Altres
Durada: 60'
22.45
López y Leal contra el canal
Programa que posa Iñaki López i Roberto Leal, dos dels presentadors més reconeguts d'Atresmedia, contra la mateixa cadena. Amb un to familiar, d'humor i diversió, pel concurs també hi passen nombrosos personatges coneguts i relacionats amb Atresmedia, que són els que s'enfronten a López i Leal a les proves. A l'inici de cada lliurament, els dos protagonistes descobreixen el càstig a què s'enfrontaran si no passen la prova. A partir d'aquest moment, han de superar cinc proves diferents. De les cinc, una sempre es fa a l'exterior. Guanyar o perdre aquestes proves els dona avantatge a la gran prova final.
Altres
Durada: 105'
00.30
López y Leal contra el canal
La cadena s'enfronta als presentadors Roberto Leal i Iñaki López, que juguen com un equip i s'enfronten a una sèrie de reptes físics i mentals. Al final de cada programa es tria si guanyen o perden contra Antena3. Si resulten guanyadors, tenen un temps molt valuós i preuat davant de la càmera per poder dir i fer el que vulguin. Per contra, si perden s'han de posar a les ordres de la cadena durant tot un dia. En aquest lliurament, els protagonistes s'enfronten a sis estrelles d'Atresmedia que fan el que calgui per impedir que guanyin: Juan Ibañez, Damián Mollá, Mónica Carrillo, Susi Caramelo, Soraya Arnelas i Miki Nadal.
Altres
Durada: 105'
02.15
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.00
Jokerbet: ¡damos juego!
Programa de casino i apostes esportives.
Altres
Durada: 45'
03.45
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 75'
05.00
Ventaprime
Espai promocional.
Altres
Durada: 30'
05.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 30'