Franja La 2

Dissabte, 6 juliol de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
Las rutas de Verónica
La Gomera, La Palma y El Hierro
La Verónica coneix tres illes meravelloses: La Gomera, La Palma i El Hierro.
Documentals
Durada: 55'
07.05
Geópolis
La geopolítica de la cosmética
Espai que analitza, de manera amena i rigorosa, la geopolítica i el poder tou que hi ha darrere de fenòmens que regeixen el dia a dia de les persones, com ara la indústria de la cosmètica, TikTok i les xarxes socials, la gastronomia o Eurovisió. El programa compta amb la col·laboració dels experts d'El Orden Mundial Eduardo Saldaña, Fernando Arancón, Alba Leiva i Blas Moreno, així com de la directora d'AM i Kloshletter, Charo Marcos. A més, per desxifrar aquestes qüestions, hi participen diferents persones expertes en cadascuna de les matèries.
Altres
Durada: 25'
07.30
RTVE responde
L'últim diumenge de cada mes, María Escario, la Defensora de l'Audiència de RTVE, passa comptes de les queixes, els suggeriments i les reclamacions rebuts durant l'últim mes. En cada programa, els responsables, els directius i els professionals de RTVE escolten les opinions dels ciutadans i les ciutadanes i responen a les seves queixes al plató.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
El escarabajo verde
Periodo de cambio
El programa viatja a Granada per conèixer els components i les repercussions dels productes menstruals, com els tampons i les compreses, al cos i al medi ambient. Després, a Barcelona, indaga sobre el procés de fabricació dels productes menstruals d'un sol ús i la seva gestió com a residus.
Altres
Durada: 30'
10.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
10.35
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
11.05
Objetivo igualdad
Espai que vol impulsar la igualtat real entre dones i homes. Per aconseguir-ho, a través de reportatges i entrevistes s'exposen els problemes que generen la desigualtat i els estereotips sexistes i les seves possibles solucions.
Altres
Durada: 15'
11.20
Los camioneros
Tabaco y naranjas a mitad de precio
El Paco viatja a València amb El Gafe. Més tard, en un bar de carretera, recullen la Haydee, una noia argentina víctima d'un robatori i posseïdora de cartrons de tabac. Posteriorment, quan l'acompanyen a la caserna, la noia desapareix. Finalment, en arribar a Madrid, la Haydee, que s'oculta en el remolc, els roba el camió i fuig.
Sèries
Durada: 35'
11.55
Los camioneros
Ruta bajo la nieve de enero
El Paco i el seu company es veuen atrapats en un port per una nevada i acaben apropant-se al poble més proper per demanar ajuda.
Sèries
Durada: 40'
12.35
Los camioneros
15 toneladas de madera y una mujer
El Paco i el seu company Lorenzo transporten fusta per a un camí de muntanya, quan els demana ajuda una dona que està a punt de parir. Decideixen ajudar-la, però el camió queda atrapat. El camioner baixa al poble a buscar el metge, mentre el seu company ajuda l'embarassada.
Sèries
Durada: 30'
13.05
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 55'
14.00
Jardines con historia
Parc de la Ciutadella, Barcelona
El parc de la Ciutadella és el primer protagonista de la nova temporada. Construït sobre una antiga fortalesa militar, és un dels gèrmens del modernisme català. Aquí hi van fer els seus primers treballs els arquitectes Gaudí i Domènech i Montaner, i s'hi va celebrar l'Exposició Universal del 1888. L'hivernacle i l'umbracle que es van construir per impressionar Europa són avui dos exemples únics de l'arquitectura de ferro de final de segle.
Documentals
Durada: 30'
14.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
14.35
Grandes viajes ferroviarios por Asia
De Chiang Mai al río Kwai
En aquesta primera part de les dues dedicades a Tailàndia, el Michael ofereix ajuda en un hospital d'elefants, prova l'art de fer paraigües i descobreix la cuina del nord del país.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Cabrera, el Mediterráneo ancestral, El imperio de la viña i La carrera de la vida: Las defensas de las presas submarinas: L'oceà pot ser un lloc implacable. Per això, els animals que viuen al mar han d'encarregar-se constantment de trobar menjar i protegir-se dels depredadors.
Documentals
Durada: 130'
18.30
Jardines con historia
Espai dedicat a la història i la botànica dels jardins més emblemàtics del patrimoni espanyol.
Documentals
Durada: 30'
19.00
Saca tu Orgullo
Espai que retransmet en directe la manifestació de l'Orgull LGTBIQ+, que recorre els carrers de Madrid per celebrar els drets conquerits i abraçar la diversitat, però també per reclamar la igualtat de drets. Des d'un plató situat enmig del recorregut de la manifestació, Oriol Nolis i Eva Soriano comenten tot el que passi en aquest esdeveniment festiu i reivindicatiu, i entrevisten diverses personalitats vinculades a l'Orgull. Tenen lloc nombrosos punts de directe, així com moltes sorpreses, i completa la retransmissió un ampli equip de reporters, format per Marina Ribel, Mario Montero, Raúl Prieto, Marta Medina, Sergio Recio i Clara Rivas. A més, per tercer any consecutiu, la carrossa d'RTVE torna a participar-hi i fa el seu recorregut sencer, d'Atocha a la plaça Colón.
Altres
Durada: 195'
22.15
El cine de La 2: La mujer del espía
1940, Japó. La nit abans de l'esclat de la Segona Guerra Mundial, el comerciant local Yusaku Fukuhara deixa la seva dona Satoko a casa i viatja a Manxúria amb el seu nebot. Allà és testimoni casual d'un acte bàrbar i decideix prendre mesures per revelar-ho al món. Després d'un malentès inicial, la seva dona descobreix les veritables intencions del marit i decideix protegir-lo de manera incondicional.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.15
La noche temática
Inclou #Happy: La dictadura de la felicidad en las redes sociales i ¡Qué fea soy! Mi vida con dismorfia corporal
Documentals
Durada: 120'
02.15
Bajo un cielo envenenado
Treball que aborda la situació a l'Iraq, on la nociva crema de gas als pous petrolífers està provocant nombrosos casos de càncer entre la població, la qual respira les perilloses substàncies llançades constantment a l'aire. La BBC en àrab ha revelat els altíssims nivells de contaminació suspesos a l'aire de l'entorn d'aquestes torxes i la manera com ho fan alguns dels gegants del petroli per amagar-los, en favor de les seves inversions i beneficis copiosos.
Altres
Durada: 60'
03.15
Documenta2
Inclou Diario de una abeja
Documentals
Durada: 50'
04.05
Documenta2
Inclou El aire de los tiempos: Países Bajos: L'Antoine es desplaça a Holanda per conèixer els holandesos i descobrir els experiments o invents que els acosten a la naturalesa alhora que milloren el seu benestar diari.
Documentals
Durada: 50'
04.55
Documenta2
Inclou El aire de los tiempos: China: La Xina, amb més de 1.400 milions d'habitants, es defineix avui com un estat socialista de dictadura democràtica popular. El 75% de la seva producció energètica prové del carbó, però és una de les productores principals d'energies renovables.
Documentals
Durada: 55'
05.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'