Franja La 2

Dijous, 25 juliol de 2024
06.00
Arqueomanía
La segunda Guerra Púnica
El segle III abans de Crist va ser un camp de batalla entre potències hel·lenístiques. Roma i Cartago es van embrancar en les anomenades Guerres Púniques, una veritable deflagració mundial.
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Nivel Intermedio B2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B2.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
08.00
Momentos mágicos. El hechizo de la naturaleza
Sigui de dia o de nit, a l'hemisferi nord o al sud, independentment de l'estació o la ubicació exacta, el món natural del planeta viu moments veritablement màgics durant tot l'any. Aquest documental presenta uns fenòmens naturals espectaculars.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Pueblo de Dios
La mano de Dios en Chuquisaca
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.20
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 25'
09.45
Guardianes del patrimonio
Operación versus
El 2013, un bust romà va desaparèixer de l'església de Quintana del Marco, tresor públic durant dècades i valorat en un milió d'euros. Per això, Jorge Colomar viatja des de Lleó fins a Sevilla, on s'enfronta a una banda dedicada a l'espoliació i a la venda de peces arqueològiques.
Documentals
Durada: 25'
10.10
Ruralitas
Cartera y cura
El programa recorre la província d'Ourense amb la Carmen, una cartera rural que cada dia fa un trajecte de més de 100 quilòmetres.
Documentals
Durada: 20'
10.30
El día del Señor
Convento de las Bernardas, Alcalá de Henares
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 65'
11.35
Al filo de lo imposible
Muztagh Ata, un sueño sin barreras
Muztagh Ata és una muntanya de 7.546 metres situada al massís de Kunlun, a l'Himàlaia xinès. Óscar Domínguez i Ricardo García són dos muntanyencs amb discapacitat visual que volen fer el cim.
Documentals
Durada: 25'
12.00
Las rutas D'Ambrosio
Menorca. La isla de las conquistas
Gonzalo D'Ambrosio desembarca a Menorca, una illa que es troba en un lloc estratègic tant militar com comercial. En aquest viatge, coneix el Rafael, un ramader entestat en la conservació de la raça menorquina de vaca vermella.
Documentals
Durada: 60'
13.00
Mañanas de cine: Hacia los grandes horizontes
Una diligència surt cap a Cheyenne després de la matança d'un destacament de la cavalleria americana. Durant el llarg camí s'han de defensar dels indis, que estan en peu de guerra.
Pel·lícules
Durada: 110'
14.50
Verano azul
El ídolo
Al poble arriba la televisió per rodar un musical amb un cantant de moda. La Beatriz i la Desi són fans apassionades de l'ídol, que irrita els nois. Confabulats, intenten boicotejar el rodatge.
Sèries
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Océanos épicos: Costas i África extrema: Los secarrales del sur: Namíbia acull un dels entorns més àrids del planeta: els sequerals del sud. Aquí, la vida està associada a les boires, que afavoreixen l'existència de determinades plantes i de criatures prodigioses que tenen el secret de la supervivència.
Documentals
Durada: 95'
18.05
Documenta2
Inclou James Webb: el telescopio espacial de los 10.000
Documentals
Durada: 50'
18.55
El Paraíso de las Señoras
La Nora s'ha instal·lat a casa del seu marit, el Sandro Recalcatti, amb la ferma decisió de tornar a ser la seva musa. D'altra banda, el Sandro no li perdona la infidelitat de gairebé un any amb el seu millor amic, però no pot evitar que, encara que no sigui com a parella, visqui amb ell. Finalment, la Nora descobreix la relació entre la Tina i el Sandro, i es fa amiga de la Tina per boicotejar la seva relació.
Sèries
Durada: 35'
19.30
El Paraíso de las Señoras
L'abric del Ricardo apareix ensangonat i l'Andreina convenç l'Adelaide que avisi la policia encara que sigui en contra de l'Umberto, que està més preocupat per la seva carrera política. El Vittorio, per la seva banda, té una pista per trobar el Ricardo, però la comparteix amb la Lisa, i ella, amb el Luca, que envia els seus esbirros per evitar que el Vittorio trobi el Ricardo.
Sèries
Durada: 45'
20.15
¡Cómo nos reímos! Xpress
Un, dos, tres (V)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 20'
20.35
Diario de un nómada. Carreteras extremas
La ciudad que era lunes
Miquel Silvestre viatja de Dusambé a Kalaikun per conèixer la remota frontera amb l'Afganistan.
Documentals
Durada: 25'
21.00
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Frontera entre civilización y barbarie
Miquel Silvestre recorre la ribera del riu Panj, a la frontera amb l'Afganistan, per conèixer els contrastos més extrems de dos mons.
Documentals
Durada: 30'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
¡Cómo nos reímos!
Humor olímpico
El món de l'esport ha estat una font inesgotable d'inspiració per als humoristes. Pocs són els còmics que no han agafat un esport per fer els seus esquetxos, imitacions, paròdies o monòlegs.
Altres
Durada: 55'
22.55
¡Cómo nos reímos!
Humor en Stereo
El programa recorda algunes melodies que provoquen un somriure i que formen part de la memòria col·lectiva de la televisió.
Altres
Durada: 60'
23.55
LateXou con Marc Giró
El programa rep al seu sofà l'actor Alberto San Juan, que presenta la sèrie Cristóbal Balenciaga. Després, es conversa amb les actrius Paca La Piraña i Lola Rodríguez, que estan triomfant amb la sèrie Vestidas de azul. Finalment, es gaudeix de l'actuació de Delaporte.
Altres
Durada: 60'
00.55
Apocalipsis: la Segunda Guerra Mundial
El infierno
Els aliats desembarquen a Itàlia, però el seu progrés és detingut per l'exèrcit alemany, ben protegit darrere de la línia Gustav. Més tard, a Normandia i a Saipan, els aliats organitzen simultàniament els desembarcaments més grans de la història.
Documentals
Durada: 65'
02.00
Conciertos de Radio 3
Gorka Urbizu. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 25'
02.25
Documenta2
Inclou Bora Bora, el laboratorio del futuro
Documentals
Durada: 50'
03.15
Las rutas D'Ambrosio
La Axarquía malagueña
La comarca de La Axarquía, orient en àrab, s'estén per la costa malaguenya, des de la capital fins a la província de Granada. Als pobles de costa hi ha una gran afició a la pesca amb canya des de la riba, i tot el que es captura acaba rostit a l'ast, que és la manera tradicional de cuinar.
Documentals
Durada: 55'
04.10
Grandes ríos
Yukón
A la zona més septentrional de l'Amèrica del Nord hi ha un riu llegendari: el Yukon. Al llarg de 3.200 quilòmetres, flueix cap a l'oceà Pacífic traçant un gran arc a través del nord-oest del Canadà i el centre d'Alaska.
Documentals
Durada: 55'
05.05
Los cuentos africanos de Maleika
Maleika, una guepard del Masai Mara que es va fer famosa per un llargmetratge, ensenya el seu enorme i vast continent i aprèn a conèixer els seus parents més pròxims: els lleopards.
Documentals
Durada: 50'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'