Franja La 2

Dimecres, 7 agost de 2024
06.00
Arqueomanía
La frontera del Duero
Manuel Pimentel es desplaça fins a les grans fortaleses militars del Duero, a Sòria, per explicar la història dels conflictes entre el Califat i els regnes cristians del nord.
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Nivel Intermedio B1.2-Unit 9A
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B1.2-Unit 9B
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Flash moda
Galeria Gaudí
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 20'
07.45
Invasores
El documental gira entorn del tràfic il·legal d'espècies animals que després són abandonades als rius i als camps, de manera que s'adapten a altres ecosistemes i els alteren. No es tracta de fomentar la xenofòbia taxonòmica, sinó de mostrar les conseqüències de pràctiques que semblen innocents.
Documentals
Durada: 60'
08.45
Un país para leerlo
Zafra
Aquesta setmana, el programa viatja a Zafra per descobrir-hi racons literaris i conversar amb autors com José Ovejero i Ada Salas.
Altres
Durada: 35'
09.20
Juegos Olímpicos de París 2024
Els espanyols arriben a aquests quarts de final després d'una complicada classificació. I és que el grup ha posat fi al domini d'Alemanya i un triple empat en punts per darrere dels germànics, en què Espanya ha estat tercera. El rival a les semifinals serà Egipte, que ha aconseguit deixar enrere en el seu grup seleccions com Noruega o l'amfitriona França.
Esports
Durada: 100'
11.00
El sueño de la vida eterna: Entre momias, tumbas y
El Projecte Djehuty descobreix i excava el primer jardí funerari de l'antic Egipte. Aquest assoliment científic espanyol vertebra un documental sobre les creences i els ritus associats a l'altre món en el temps dels faraons, al ritme de l'apassionant treball arqueològic que els torna a la vida.
Documentals
Durada: 55'
11.55
Al filo de lo imposible
Una joya en el Mediterráneo
Lliurament dedicat a l'escalada als penya-segats de la costa de Malta.
Documentals
Durada: 30'
12.25
Las rutas D'Ambrosio
La Rioja del tapeo
El Gonzalo inicia la seva ruta al carrer Laurel, al centre de Logronyo. A través de les tapes que tasta als bars d'aquest carrer, coneix les delícies de tota la regió. Un autèntic aparador de la gastronomia de La Rioja en menys de 500 metres quadrats.
Documentals
Durada: 55'
13.20
Juegos Olímpicos de París 2024
Quarts de final masculins.
Esports
Durada: 100'
15.00
Celia
Soy Celia
La nit de Reis, la Celia, una nena de 7 anys pertanyent a una família de la burgesia madrilenya dels primers anys de la República, fa càbales sobre la generositat de ses majestats. Després que la porti al llit Miss Nelly, la seva estricta institutriu, la Celia rep la visita del rei Baltasar, que li demana que comparteixi els seus regals amb la Solita, la filla del porter.
Sèries
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.35
Grandes documentales
Inclou Depredadores de los Cárpatos: El reino del oso i Heroínas de la sabana
Documentals
Durada: 95'
18.10
Documenta2
Inclou Madame Tussauds, donde la cera cobra vida
Documentals
Durada: 55'
19.05
El Paraíso de las Señoras
El Lucciano ha passat la nit al Paradís esperant la trucada de la policia. Tots estan consternats perquè el petit Carlo encara no ha aparegut, malgrat que tots s'han implicat en la recerca.
Sèries
Durada: 35'
19.40
El Paraíso de las Señoras
La Clelia viu amb l'Óscar per poder estar amb el seu fill, que està malalt, i se sent empresonada. El Lucciano, per la seva banda, li proposa un pla per desemmascarar l'Óscar.
Sèries
Durada: 45'
20.25
Diario de un nómada. Carreteras extremas
El Miquel inicia el seu viatge a Marràqueix, on fa nit a casa del seu amic Carlos Sanz. Després de descansar, comença l'aventura per les carreteres extremes de l'Alt Atles.
Documentals
Durada: 30'
20.55
Juegos Olímpicos de París 2024
Quarts de final masculins.
Esports
Durada: 65'
22.00
Documaster
Inclou The Real Oppenheimer
Documentals
Durada: 45'
22.45
Documaster
Inclou Mordaza atómica
Documentals
Durada: 50'
23.35
En portada
Fentanilo: ¿No way out?
El programa viatja a San Francisco, on l'epidèmia d'aquesta droga sacseja el centre de la ciutat, buidada pel teletreball i amb gairebé 9.000 persones vivint als carrers.
Altres
Durada: 45'
00.20
La laguna de Truk, el Pearl Harbor japonés
La concentració més gran de naufragis de la Segona Guerra Mundial al planeta es troba en una llacuna remota enmig de l'oceà Pacífic. Durant dos dies del 1944, avions estatunidencs van enfonsar-hi al voltant de 40 vaixells japonesos i van destruir centenars d'avions de combat.
Documentals
Durada: 45'
01.05
Festivales de verano
47º Jazz Vitoria 2024: Yilian Cañizares. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 75'
02.20
Documenta2
Inclou Surf. El fuego sagrado
Documentals
Durada: 55'
03.15
Las rutas D'Ambrosio
Alicante, los ingrediientes del futuro
Durant el seu recorregut per Alacant, el Gonzalo investiga l'evolució de la gastronomia en el futur. Aquesta vegada, la seva primera parada és la Universitat d'Alacant, que fa anys que estudia aquest tema a través de la seva granja de mosques.
Documentals
Durada: 55'
04.10
La gran estación de tránsito de las aves: el marja
Al sud de Bielorússia, al riu Prípiat, cada any es produeix un fenomen únic al planeta: milers d'ocells descansen en el seu viatge migratori a la reserva natural de la marjal de Turov, des de principi de primavera fins a finals de tardoor.
Documentals
Durada: 50'
05.00
Ruralitas
Médico y cerrajero
El programa recorre els petits poblets de Nerpio, a Albacete, al costat del Francisco, el metge rural. A continuació, a Xodos, un poble de l'interior de la província de Castelló, als peus del massís de Penyagolosa, es coneix l'Alfonso, que, com a manyà, disposa d'un taller de ferreria on atén els clients dels pobles pròxims.
Documentals
Durada: 25'
05.25
Guardianes del patrimonio
Operación Delfín
El 1918, el subdirector del Museu del Prado va descobrir que faltaven desenes de peces del Tesoro del Delfín, una de les col·leccions de gots preciosos més rellevants del món. Sens dubte, el robatori d'art més important que s'ha comès a Espanya.
Documentals
Durada: 30'
05.55
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'