Franja La 2

Dijous, 8 agost de 2024
06.00
Arqueomanía
Pecios
El programa s'endinsa en les profunditats del mar i dels arxius històrics per mostrar les dificultats d'una excavació arqueològica sota el mar.
Documentals
Durada: 30'
06.30
That's English
Nivel Intermedio B2.2-Unit 9A
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B2.2-Unit 9B
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
07.40
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
08.15
México indómito
Vivir otro día
Des de les costes resplendents i les selves tropicals fins a la cruel dessecació dels deserts, els animals de Mèxic estan immersos en una lluita sense fi per mantenir una nova generació. Així perpetuen el cicle etern de regeneració que regeix en la natura.
Documentals
Durada: 50'
09.05
Pueblo de Dios
Senegal, casilla de salida
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
09.35
Seguridad vital 5.0
Programa sobre educació viària amb entrevistes a personatges coneguts que parlen de la seva experiència al volant. Inclou també seccions amb reportatges, notícies, informes, participació dels espectadors i consells per millorar la conducció i el manteniment del vehicle. A més, es dona veu a persones i institucions que treballen per reduir el nombre d'accidents de trànsit.
Altres
Durada: 30'
10.05
Guardianes del patrimonio
Operación Imaginibus
Un assalt amb violència en un petit poble de Salamanca guia la Guàrdia Civil fins a una banda organitzada de robatoris amb força que, cada cap de setmana, actuen en un punt diferent de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 30'
10.35
Arqueomanía
La cueva de Nerja (II)
L'origen de la navegació es troba a la base mateixa de l'aventura humana. En aquest episodi, el programa se submergeix en un jaciment italià, La Marmotta, per tal de descobrir-ho.
Documentals
Durada: 30'
11.05
Historias de una necrópolis
A través de la vida prolongada del cementiri de l'antiga Tebes al turó de Dra Abu el-Naga, aquest documental presenta l'egiptologia i els seus objectes d'estudi de la mà dels investigadors del projecte Djehuty.
Documentals
Durada: 55'
12.00
Al filo de lo imposible
Espeleobuceo en Mallorca (I)
El Grup Nord de Mallorca descobreix i explora la cova de la Platja d'es Dolç, per mostrar el gran descobriment geològic del seu interior submergit. A més, Joan Fornós, professor de la Universitat de les Illes Balears, valora tota la feina.
Documentals
Durada: 30'
12.30
Las rutas D'Ambrosio
Toledo medieval
El Gonzalo viatja en el temps per arribar a Toledo, ciutat on es respira l'edat mitjana a cada carrer. La seva primera parada el porta al Convento de las Comendadoras de Santiago, on mantenen una tradició des de l'edat mitjana: elaborar massapà.
Documentals
Durada: 60'
13.30
Mañanas de cine: Apache
Després de la rendició de l'indi Gerónimo, les guerres apatxes sembla que han arribat a la seva fi. No obstant això, la conducta de les tropes fa canviar d'opinió l'últim dels capitostos encara lliures, el Massai, un home fins llavors pacífic i partidari de pactar amb els blancs.
Pel·lícules
Durada: 85'
14.55
Juegos Olímpicos de París 2024
Qualificació de cèrcol i pilota individual.
Esports
Durada: 190'
18.05
Documenta2
Inclou Dejando huellas en Marte
Documentals
Durada: 45'
18.50
El Paraíso de las Señoras
L'Umberto intenta fer les paus amb l'Adelaide, que ja ha posat en marxa el seu pla per boicotejar la seva candidatura a l'alcaldia. El Recalcatti, per la seva banda, fa fora la Nora de casa.
Sèries
Durada: 40'
19.30
El Paraíso de las Señoras
La Tina està feliç amb el Recalcatti, però la Nora no triga a presentar-se per amenaçar-la. Mentrestant, l'Umberto organitza un dinar electoral i espera el suport de l'Adelaide, que els deixa a tots atònits en declarar el seu suport al jove Orlando.
Sèries
Durada: 40'
20.10
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Arriba la nit i el Miquel ha de trobar un lloc per dormir. Un veí del poblet li ofereix un llit i menjar. Després de descansar, toca posar rumb a la ruta de les Mil Kasbahs, on acamparà fora de la Kasbah Ait Abou.
Documentals
Durada: 35'
20.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
20.50
Juegos Olímpicos de París 2024
Semifinal masculina. Els Estats Units continuen amb el guió previst en aquests Jocs Olímpics i avui busquen una final que complirà amb el primer dels objectius d'aquest combinat. S'enfronten a Sèrbia, de Nikola Jokic, que somia donar la sorpresa davant d'un equip ple d'estrelles de l'NBA.
Esports
Durada: 130'
23.00
¡Cómo nos reímos!
Sopa de chistes
Els millors humoristes de la història de Televisió Espanyola es reuneixen en aquest especial: Eugenio, Chiquito de la Calzada, Paco Gandía, Señor Barragán i el Comandante Lara, entre d'altres.
Altres
Durada: 60'
00.00
¡Cómo nos reímos!
Políticamente incorrecto
El programa mira pel retrovisor de la dreta, pel de l'esquerra i pel del centre amb l'objectiu de trobar en l'arxiu de TVE els millors moments humorístics de polítics, les seves polítiques i els partits com a protagonistes.
Altres
Durada: 60'
01.00
LateXou con Marc Giró
Marc Giró disserta sobre la vida amb el seu humor àcid i conversa, des del sofà, amb tres convidats de l'escena cultural i social. Amb Giró, es descobreixen els plans de futur dels entrevistats, les seves anècdotes més divertides i el seu costat més informal, que es mostra quan participen en els diferents jocs que ell proposa.
Altres
Durada: 70'
02.10
Pel·lícula: Ask Dr. Ruth (Pregunta a la doctora Ru
La doctora Ruth Westheimer és una força de la natura. Pionera en el camp de la teràpia sexual, va ser una autèntica institució a les dècades dels 80 i 90. Ara, amb 90 anys, continua procurant ajudar les persones que més ho necessiten amb la promesa que, si l'escoltes, gaudiràs del millor sexe que hagis tingut mai.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.45
Festivales de verano
47º Jazz Vitoria 2024. Chucho Valdés: Irakere 50. Espai que emet alguns dels festivals més importants que se celebren durant l'estiu a Espanya.
Altres
Durada: 85'
05.10
Documenta2
Inclou Madame Tussauds, donde la cera cobra vida
Documentals
Durada: 50'