Franja La 2

Dimecres, 16 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Delfines. Un espía en la manada
Els dofins són els animals més intel·ligents de l'oceà. La seva vida submarina és un misteri per als humans, però unes criatures espies van explorar el seu món ocult, descobrint habilitats increïbles i societats estranyes, mostrant les seves relacions íntimes i els seus conflictes.
Documentals
Durada: 55'
07.55
Superardilla
Els esquirols es troben entre els animals arboris més àgils del planeta. Han desenvolupat habilitats especials per sobreviure als atacs dels depredadors i trobar menjar, que són posades a prova en aquest documental per demostrar la velocitat, la intel·ligència, els reflexos i la imaginació que tenen.
Documentals
Durada: 45'
08.40
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 35'
09.15
Mi familia en la mochila
Ruta Kyoto-Nara-Nagoya-Tsumago-Yudakata
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 25'
09.40
Army Wives
Emissió dels capítols Cap. 80 i 5.13.
Sèries
Durada: 85'
11.05
Documenta2
Inclou Los últimos secretos de Hitler
Documentals
Durada: 55'
12.00
Mañanas de cine: Los cowboys
Durant la febre de l'or, un ranxer es queda sense homes i es veu forçat a contractar nois d'11 anys. En la seva primera expedició, condueixen 1.200 caps de bestiar a través d'un recorregut llarg i dur.
Pel·lícules
Durada: 125'
14.05
Trotamundos
Alemania (II)
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 55'
15.00
Punjab: la tierra de los cinco ríos
En persa, Panjab significa la terra dels cinc rius. Aquest estat, situat al nord-oest de l'Índia, és el graner del país i un dels més rics i desconeguts de l'eterna Índia. El Panjab és la terra dels maharajàs i el lloc de naixement de la religió sikh.
Documentals
Durada: 50'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou La Europa más salvaje: Bosques y tierras boscosas i El rey elefante
Documentals
Durada: 115'
18.25
Documenta2
Inclou La fórmula definitiva: ¿Cómo nació el universo?
Documentals
Durada: 55'
19.20
Trotamundos
El comercio transatlántico de esclavos
Un emotiu viatge a través de quatre continents per conèixer el que va ser el comerç transatlàntic d'esclaus.
Documentals
Durada: 60'
20.20
El Chef del Mar
Playa de Bolonia
Ángel León visita aquesta vegada la platja de Bolonya de Tarifa, Cadis, on mostra els secrets per fregir un peix gran sencer i l'elaboració del garum, la famosa salsa originària de Cadis, i un dels fonaments de la cuina de l'Imperi Romà.
Documentals
Durada: 50'
21.10
El mundo secreto de Lego
El 1932 neix a Billund una empresa familiar que avui dia és la companyia de joguines més rendible del món. La passió dels seus admiradors i el talent dels seus treballadors, al costat d'una peculiar filosofia empresarial, expliquen el perquè del seu èxit.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Historia de nuestro cine: Vivir en Sevilla
Després de la ruptura sentimental entre el Miguel, locutor de ràdio, i l'Ana, aquesta comença a sortir amb el Luis, un exiliat que acaba de tornar a Espanya, i el Miguel amb una dona anomenada Teresa, però sembla que no poden viure l'un sense l'altre.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
00.15
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
Asesinato en la Kermesse
Després d'un accident, el comissari Laurence es queda temporalment cec. Paral·lelament, una nena apareix assassinada durant una festa celebrada al seu col·legi i el Laurence pensa que una mera ceguesa no impedirà que es pugui fer càrrec del cas.
Sèries
Durada: 90'
01.45
Metrópolis
Mujeres del silencio y más alla de los géneros
El programa recorre dos projectes recents del Museu Marco de Vigo que s'ocupen de la necessitat de donar a conèixer els artistes gallecs.
Altres
Durada: 30'
02.15
Lorca
Una guerra civil, 1935-1936
El 1936 el Front Popular guanya les eleccions i declara l'estat de la guerra a Granada per posar fi a la república. Lorca escriu La casa de Bernarda Alba. La seva única motivació és escriure per als amics, a qui llegeix els seus treballs en reunions familiars.
Altres
Durada: 55'
03.10
Festival Imagina Funk
Aurora & the Betrayers. Actuació d'Aurora & the Betrayers dins del festival Imagina Funk 2017.
Altres
Durada: 75'
04.25
Trotamundos
Volcanes, el anillo de fuego
Ruta per alguns dels volcans més espectaculars del món i recomanacions per a l'ascens i la contemplació de les seves espectaculars erupcions. Des d'Europa, a través de l'oceà Atlàntic i el Carib, fins a l'Anell de Foc del Pacífic, amb la concentració més alta de volcans del món.
Documentals
Durada: 50'
05.15
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 45'