Franja La 2

Diumenge, 11 agost de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
That's English
Nivel Avanzado C1.2-Unit 9A
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Nivel Avanzado C1.2-Unit 9B
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.40
Las rutas D'Ambrosio
La Rioja del tapeo
El Gonzalo inicia la seva ruta al carrer Laurel, al centre de Logronyo. A través de les tapes que tasta als bars d'aquest carrer, coneix les delícies de tota la regió. Un autèntic aparador de la gastronomia de La Rioja en menys de 500 metres quadrats.
Documentals
Durada: 50'
07.30
El juego del amor
Bajo el agua, el tiempo es oro
Molts animals depenen de l'aigua dolça per reproduir-se i criar la seva descendència. Aquest és un escenari singular de rituals espectaculars i perfectament sincronitzats, i sovint violents, en el qual tots competeixen per l'èxit en el joc de l'amor.
Documentals
Durada: 55'
08.25
Los conciertos de La 2
Ozango. Festival de Arte Sacro: Cantoría. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
09.10
Shalom
Recordemos juntos el 9 de AV
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
El camino pedregoso, novela de Rebeca García Agudo
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 20'
09.45
Buenas noticias TV
Educar a los niños: 3 - 6 años
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
50 años de brotes de olivo
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Colonias de verano
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Caravaca, la ciudad de la cruz
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Expedición Mednight. Los puertos de la ciencia
L'expedició Mednight navega novament pel Mediterrani, on s'endinsa en aigües de Grècia per visitar diferents projectes científics a Atenes, Quíos i Lesbos. Un cop a Xipre, s'analitza la presència de macro i microplàstics, tant a la terra com al mar.
Documentals
Durada: 55'
12.55
Página 2
Leila Guerriero
Óscar López entrevista la periodista argentina Leila Guerriero per La llamada, un assaig centrat en Silvia Labayru, una víctima de la dictadura.
Altres
Durada: 30'
13.25
Flash moda
Shiseido
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.50
Flash moda monográficos
Sonia Rykiel. El estilo bohemio
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 20'
14.10
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.40
Tailandia, las islas paradisíacas
Si el paradís existeix en algun lloc del planeta, bé pot ser al sud-oest de Tailàndia, amb illes de somni, platges de sorra blanca que brillen al sol i aigües cristal·lines. El golf d'Andaman comprèn arxipèlags magnífics, paisatges increïblement bells i naturalesa verge.
Documentals
Durada: 50'
15.30
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 50'
16.20
Grandes documentales
Inclou Heroínas de la sabana i El aliento del guepardo
Documentals
Durada: 105'
18.05
Panteras
León. Del desierto a la sabana
El lleó habita a diverses zones de l'Àfrica, i l'Andoni i l'Unai decideixen viatjar a dos llocs molt diferents per conèixer-lo. Per començar, visiten el desert del Kalahari, al sud de l'Àfrica, acompanyats de la resta de la família: la Meritxell, la mare, i l'Amaia, la germana petita. Més tard, van sols a les sabanes del Serengeti i Masai Mara.
Documentals
Durada: 30'
18.35
El documental de La 2
Inclou El juego del amor: Contra todo pronóstico: Tot i que reproduir-se és el motor de la vida, molts animals s'enfronten a dificultats que redueixen les seves probabilitats per sobreviure. Així, les criatures de les profunditats submarines adopten estratègies extraordinàries. Per a altres, depèn que l'ésser humà respecti o recuperi els seus hàbitats, o bé s'extingiran.
Documentals
Durada: 55'
19.30
Históricos anónimos
Tercer Concilio de Toledo
Jordi Corominas viatja fins a l'època visigoda, al segle VI, per assistir al Tercer Concili de Toledo, un dels moments més importants de la història. A més, descobreix petits detalls de les vides dels seus habitants de creença arriana i la seva expulsió de la ciutat.
Documentals
Durada: 45'
20.15
Dfiesta en La 2
Boda vaqueira
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 35'
20.50
Ceremonia de clausura de los Juegos Olímpicos de P
Emissió en directe de la cerimònia de cloenda íntegra dels Jocs Olímpics de París. Els encarregats de la retransmissió són Marcos López i Ernest Riveras, juntament amb Julia Luna des de l'Stade de France, l'estadi més gran del país, que acull una cerimònia única i diferent. En aquesta tarda màgica, moltes sorpreses es revelaran en l'espectacle titulat Récords, a càrrec de Thomas Jolly com a director artístic, i amb la il·luminació i l'escenografia dels dissenyadors Kevin Germanier i Antoine Travert.
Esports
Durada: 145'
23.15
Versión española: La inocencia
La Lis és una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i sortir del seu poble, tot i que sap que per aconseguir-ho haurà de lluitar durament amb els seus pares. És estiu i es passa el dia jugant al carrer amb les seves amigues i flirtejant amb el seu xicot, uns anys més gran que ella. La manca d'intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen la Lis a portar aquesta relació en secret perquè els seus pares no se n'assabentin. Una relació que li canviarà la vida per sempre.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.40
Versión española. Última sesión: La memoria del ag
Història d'amor d'una parella jove que, després de la mort del seu fill, lluita per mantenir la relació. Aquest dolor immens els ha fracturat com a parella i, malgrat que s'estimen molt, no són capaços de superar la gran pèrdua. S'assisteix a la subtil construcció de les seves noves vides, i als seus moviments per oblidar allò que van ser com a parella. Però la possibilitat d'un nou retrobament acaba apareixent i saben que aquesta decisió podrà canviar el sentit de les seves vides per sempre.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.05
The Real Oppenheimer
El 1945, el món va entrar a l'era atòmica. Amb el seu paper de pare de la bomba consolidat, Oppenheimer s'amoïnava cada cop més pel perill potencial que els invents científics podien representar per a la humanitat.
Documentals
Durada: 45'
02.50
Mordaza atómica
Treball que revela la història completa de com les imatges impactants del patiment humà, filmades a Hiroshima i Nagasaki després dels bombardejos atòmics del 1945, van estar ocultes pels Estats Units durant dècades.
Documentals
Durada: 50'
03.40
La laguna de Truk, el Pearl Harbor japonés
La concentració més gran de naufragis de la Segona Guerra Mundial al planeta es troba en una llacuna remota enmig de l'oceà Pacífic. Durant dos dies del 1944, avions estatunidencs van enfonsar-hi al voltant de 40 vaixells japonesos i van destruir centenars d'avions de combat.
Documentals
Durada: 45'
04.25
Cabeza alta
Inspirat en el diagnòstic del mateix Arsenault, amb trastorn bipolar des de mitjan dècada de 2010, aquest documental descriu les seves experiències i les de dues persones més que viuen amb aquesta malaltia: Frédérique Ménard-Aubin i Louis Parizeau. Ells ensenyen com han superat molts aspectes del trastorn bipolar i com, amb esforç, aconsegueixen que les seves vides no siguin consumides ni controlades per la malaltia. Louis va ser bateria del grup Les Sinners, investigador privat i drogoaddicte; Frédérique és una fotògrafa amb talent, i Mathieu Arsenault és cineasta. Han conegut el perill de la psicosi i els alts i baixos de la depressió, però ara volen transmetre la necessitat que tothom lluiti contra els prejudicis i volen donar esperança a tots els que pateixen una malaltia mental.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Dfiesta en La 2
Semana Santa
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
05.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'