Franja #0

Diumenge, 28 juliol de 2024
06.30
Una vida en diez fotos
Carrie Fisher
Documentals
Durada: 51'
07.21
Una vida en diez fotos
Alexander McQueen
Documentals
Durada: 52'
08.13
Fenómeno Super Mario Bros. De la consola al cine
Altres
Durada: 17'
08.30
Los dinosaurios más desconocidos
Documentals
Durada: 55'
09.25
Pel·lícula: La Lego película II
Cinc anys després dels esdeveniments que van succeir a Bricksburg, els habitants han de fer front aquesta vegada a una nova amenaça de proporcions gegantesques: un grup d'invasors Duplo vénen de l'espai exterior i ho destrueixen tot. La batalla per a vèncer-los i restaurar l'harmonia a l'univers Lego porta l'Emmet, la Lucy, el Batman i els seus amics a mons llunyans i inexplorats, inclosa una estranya galàxia on tot és un musical. Allí es posa a prova la seva valentia, la seva creativitat i les seves habilitats de Master Builders.
Pel·lícules
Durada: 95'
11.00
El Barrio: un reino sin corona
Altres
Durada: 76'
12.16
El deporte y la ciencia
El cuerpo
En la actualidad, los mejores atletas han alcanzado ya el 99% de su potencial físico. A pesar del esfuerzo, superar sus marcas resulta cada vez más difícil y, por ello, la ciencia y la tecnología juegan un papel clave en la búsqueda de la excelencia deportiva. Esta serie documental nos descubre las técnicas y las estrategias que los atletas de élite utilizan para mejorar su rendimiento y superar nuevos límites y los avances científicos que están detrás de estas hazañas deportivas. Comprobamos cómo, por ejemplo, ha favorecido el rendimiento de los atletas desarrollando su metabolismo o cómo desarrollan equipamiento innovador que les permita marcar la diferencia, pero, al mismo tiempo, cumplir con la normativa.
Documentals
Durada: 57'
13.13
Soccer Champions Tour
Esports
Durada: 120'
15.13
Deporte+ entrevista en exclusiva a Ibai Llanos
Altres
Durada: 50'
16.03
Ilustres ignorantes
Especial 15 años
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 44'
16.47
Leo talks
Somos tontísimos
Altres
Durada: 27'
17.14
Pel·lícula: Los tres mosqueteros: Milady
Des del museu del Louvre al palau de Buckingham, passant pels embornals de París i el setge de La Rochelle. En un regne dividit per guerres religioses i sota l'amenaça constant de la invasió britànica, un grup d'homes i dones empunyen les espases i uneixen el seu destí al de França.
Pel·lícules
Durada: 108'
19.02
Carlos Latre. Inimitable
Altres
Durada: 76'
20.18
Muhammad Ali: Soy el más grande
Documentals
Durada: 49'
21.07
Muhammad Ali: Soy el más grande
Documentals
Durada: 53'
22.00
Pel·lícula: Sin límites (Los casos del Departament
En un moment de covardia, el detectiu Carl Mørck envia la Rose, la seva companya més jove del Departament Q, a la remota illa danesa de Bornholm per respondre a les reiterades peticions del seu antic col·lega, Christian Habersaat. Tanmateix, durant la cerimònia de la seva jubilació forçosa, succeeix una tragèdia inesperada. Això obliga el Carl a anar a l'illa i allà, juntament amb la Rose i l'Assad, es veu immers en un altre vell cas sense resoldre d'una noia que anys enrere va aparèixer penjada d'un arbre.
Pel·lícules
Durada: 126'
00.06
Perrea, perrea
Papichulos. Nos encontramos ante el primer género musical que domina el planeta en idioma español, pero volvemos a encontrarnos con un ritmo denostado por la crítica y las generaciones anteriores. ¿Por qué volvemos a arremeter contra la música? Antonio Carmona y su hija Lucía Fernanda cantan “Tacones rojos” de Sebastián Yatra, un ejemplo de la fusión de sonidos latinos en cuyo estribillo alguien baila reguetón, aunque la canción no lo sea.
Altres
Durada: 59'
01.05
Perrea, perrea
Motomamis. Desde aquel Yo quiero la combi completa: chocha, culo y teta de Daddy Yankee hasta el éxito de Karol G, Rosalía, Bad Gyal, Becky G. o Lola Índigo. La liberación sexual y la utilización del cuerpo y el baile como símbolos de libertad y de feminismo convierten al reguetón en una reivindicación del poder femenino (“Yo vine a cambiarte las reglas del juego”, Karol G). Hoy en día, mujeres y hombres se alternan en los números uno de las listas. Mientras, Alba Reche revisita a K-Narias y a Don Omar para recordar dos de sus primeros reguetones: “No te vistas que no vas” y “Pobre diabla”.
Altres
Durada: 62'
02.07
Perrea, perrea
Daleduro. El reguetón es un estilo musical muy vinculado al sexo, con ritmos cálidos (o calientes), letras explícitas y un baile que se mueve entre lo sensual y lo directamente sexual. El perreo comienza siendo una expresión clandestina para convertirse en la coreografía más popular en las discotecas, y la libertad para hacer letras que apelan directamente al sexo va superando las barreras y las censuras. El deseo sexual está en la calle, en la vida y en las discotecas, no lo ha inventado el reguetón. Pero este género llega a adultos, jóvenes y niños, y la responsabilidad del alcance de sus mensajes no es fácil de repartir entre la educación, la familia y el propio artista. Como banda sonora, Bronquio se mueve entre Paco Moreno y María Rodés para versionar a Becky G, Natti Natasha y Karol G, bailando Sin pijama y cantando con Amargura.
Altres
Durada: 63'
03.10
Pel·lícula: Ruta suicida
Un policia ha d'escortar una testimoni fins a un altre estat per testificar en el judici d'un mafiós. La missió resulta ser més difícil del que s'esperava, ja que algú molt poderós està obstinat que no arribin al seu destí.
Pel·lícules
Durada: 108'
04.58
Clint Eastwood: la última leyenda
Documentals
Durada: 52'
05.50
Million Dollar Eastwood
Altres
Durada: 30'