Franja #0

Dissabte, 3 agost de 2024
06.10
The Movies
Los 2000 hasta hoy (II)
En este capítulo, la serie repasa la historia del cine durante la década de los dosmil y hasta la actualidad a través de sus películas más icónicas.
Documentals
Durada: 110'
08.00
Las guardianas del planeta
Documentals
Durada: 68'
09.08
Pel·lícula: Hotel Transilvania
El Dràcula no només és el Príncep de les Tenebres, sinó que també és un pare sobreprotector de la seva filla adolescent, la Mavis. Per a ella elabora complicades històries de perills que els amenacen amb l'objectiu de dissuadir l'esperit aventurer de la nena. Com a refugi per a la Mavis, l'home obre l'Hotel Transsilvània, on poden relaxar-se en pau la seva filla i alguns dels monstres més famosos del món.
Pel·lícules
Durada: 93'
10.41
That's My Jam España
David Bisbal y Amaia Salamanca vs Luis Zahera y Blanca Paloma
Mete mano en la caja y ¡adivina! El Goya Luis Zahera y la representante española en Eurovisión Blanca Paloma miden sus voces y otras habilidades con la actriz Amaia Salamanca y el artista David Bisbal.
Altres
Durada: 58'
11.39
David Bisbal en concierto. 20 aniversario
Altres
Durada: 149'
14.08
Leo talks
Derrotados por el deporte
Altres
Durada: 27'
14.35
Ilustres ignorantes
Árbitros
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 29'
15.04
Planeta Tierra III
Agua dulce
El agua dulce es el alma del planeta Tierra y el escenario de increíbles historias animales. Desde los astutos peces que fingen su propia muerte hasta los esquivos delfines ciegos de río, todos dependen del agua dulce para su supervivencia.
Documentals
Durada: 54'
15.58
Pel·lícula: Megalodón II: La fosa
Jonas Taylor i la resta de l'equip de recerca comencen una immersió exploratòria a les profunditats de l'oceà. Tanmateix, el seu viatge es converteix en un caos quan una malèvola operació minera amenaça la seva missió i els obliga a lluitar per sobreviure. Enfrontats a taurons gegants prehistòrics i a implacables saquejadors del medi ambient, han de completar el seu objectiu, ser més astuts i nedar millor que els depredadors despietats en una trepidant carrera contra rellotge.
Pel·lícules
Durada: 106'
17.44
Pel·lícula: El caballero oscuro: La leyenda renace
Fa vuit anys que Batman va desaparèixer i va deixar de ser un heroi per convertir-se en un fugitiu. En assumir la culpa de la mort del fiscal del districte Harvey Dent, el Cavaller Fosc ho sacrifica tot pel que considera un bé superior. La mentida funciona durant un temps, i l'activitat criminal de la ciutat de Gotham es redueix gràcies a la dura Llei Dent. Però tot canvia amb l'arribada d'una astuta gata lladre que pretén dur a terme un pla misteriós. No obstant això, és molt més perillosa l'aparició en escena del Bane, un terrorista emmascarat amb uns plans despietats per a la ciutat que fan que el Bruce torni de l'exili que s'ha autoimposat.
Pel·lícules
Durada: 156'
20.20
Luz en la oscuridad
El niño pintor (I)
El 6 de abril 1987, en Málaga, David Guerrero sale de su casa y desaparece. A sus 13 años, es un niño prodigio de la pintura. Ese día le espera un periodista en la galería donde había expuesto por primera vez un cuadro. Pero David no se presenta.
Documentals
Durada: 53'
21.13
Luz en la oscuridad
El niño pintor (II)
El 6 de abril 1987, en Málaga, David Guerrero sale de su casa y desaparece. A sus 13 años, es un niño prodigio de la pintura. Ese día le espera un periodista en la galería donde había expuesto por primera vez un cuadro. Pero David no se presenta.
Documentals
Durada: 57'
22.10
Pel·lícula: Charlie y la fábrica de chocolate
Charlie Bucket, nascut en el si d'una família humil, guanya un concurs, juntament amb quatre nens més, per gaudir d'una visita a la gegantina fàbrica de xocolata de Willy Wonka. Allà, els cinc nens viuen multitud d'aventures.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.00
Festival de San Sebastián
Avance de la 72ª edición. Series como “Celeste” y “Querer”, o películas como “Soy Nevenka” y “Los destellos” forman parte de la selección de títulos españoles que participarán en la 72ª edición del Festival de San Sebastián. Los artistas involucrados en estos proyectos y el director del certamen, José Luis Rebordinos, nos comentan sus primeras impresiones antes de acudir a esta cita con el certamen donostiarra.
Altres
Durada: 6'
00.06
Informe Plus+
Pocas figuras internacionales pueden presumir de formar parte de la historia del fútbol español durante los últimos 40 años con la fuerza con la que lo hace el alemán Bernd Schuster. Jugó y levantó trofeos con Barcelona, Real Madrid y Atlético de Madrid. Dueño de un fútbol exquisito que le valió el apodo del ángel rubio y de un carácter volcánico que siempre le unió a la polémica.
Esports
Durada: 54'
01.00
Soccer Champions Tour
Llega el primer clásico del fútbol español en pleno mes de agosto, con la pretemporada recién iniciada. Tanto el FC Barcelona como el Real Madrid disputan en Nueva Jersey el segundo encuentro de preparación. Los de Hansi Flick lograron vencer al Manchester City en la tanda de penaltis. El equipo de Carlo Ancelotti cayó derrotado por la mínima ante el AC Milan.
Esports
Durada: 127'
03.07
Pel·lícula: Watchmen
Durant els anys 80, als Estats Units, la guerra freda és a l'apogeu, i els superherois, que abans havien estat admirats, són perseguits per la llei. Un dia apareix mort un d'ells i el Rorschach, l'únic heroi emmascarat en actiu, investiga els fets.
Pel·lícules
Durada: 156'
05.43
La hora de la verdad
Absolución
Documentals
Durada: 46'