Programació TV3

Dissabte, 3 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'
10.35
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant de km0 de la Selva
Marc Ribas recorre amb la seva moto la comarca de la Selva per trobar el restaurant que elabora més bé els seus plats amb productes de proximitat: els productes de Km 0. La Selva, situada entre la província de Girona i la de Barcelona, té una gran varietat de paisatges: des dels boscos del Montseny o les Guilleries fins a les platges de la costa central catalana. És en aquesta terra on trobem productes propis i únics, com ara la gamba vermella de Blanes, la ratafia, l'avellana de Brunyola o una carn excel·lent. Per començar, Marc Ribas visita la capital de la comarca, Blanes, on coneix l'Adelaida da Conceiçao i la seva filla Patty, que gestionen el restaurant Decler, situat molt a prop de la platja, on l'Adelaida cuina plats mediterranis amb productes de proximitat. La següent parada és al port de Cala Canyelles, a Lloret de Mar, on es coneix el restaurant El Port de la Cala. Jose Delgado i Laura Calventus són el cuiner i la cap de sala, respectivament, d'aquest restaurant, nou i modern, que ofereix cuina mediterrània de proximitat fusionada amb cuina japonesa i tailandesa, amb alguns tocs de sabor de la cuina marroquina i índia. La ruta s'acaba a la Selva, a Tossa de Mar, on Ribas parla amb Èrik Sureda, un jove emprenedor que gestiona el restaurant Can d'Oru amb César Giménez, el segon de cuina del restaurant.
Altres
Durada: 75'
11.50
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant amb sabor de mar del Maresme
Marc Ribas fa la primera parada a L'Espigó de Canet, a Canet de Mar, on Sergi Campdepadrós i Alina Xapellí ofereixen cuina holística i mediterrània amb productes del mar al costat de la platja. Més tard, l'espai visita el Bocamar, a Premià de Mar, on Oriol Balaguer i Olga Melnikava sorprenen amb peix a la brasa i arrossos. Finalment, es visita El Timonel, al port del Masnou, on Matilde Salvat i Anna Furió, mare i filla, presenten la seva cuina mediterrània, amb peix i marisc de temporada.
Altres
Durada: 65'
12.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
13.30
Atrapa'm si pots
Especials
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El patriota
Benjamin Martin, heroi de guerra a França i l'Índia, renuncia a la vida bèl·lica per sempre quan es casa amb una dona molt bonica amb qui tindrà set fills. La pacífica vida de la família es veu interrompuda quan comença a gestar-se la rebel·lió independentista contra Anglaterra. El Gabriel, el fill gran del Benjamin, s'allista a l'exèrcit, malgrat que el seu pare, que acaba de quedar vidu, té altres objectius. Ara és l'únic que pot tirar endavant tota la colla.
Pel·lícules
Durada: 165'
18.25
Partit amistós
El Girona disputa el ja tradicional amistós contra el Nàpols, que arriba amb un nou tècnic, Antonio Conte, i, ara com ara, amb poques incorporacions. Es mantenen Kvaratskhelia, Osimhen, Simeone, Lobotka i Di Lorenzo, que la temporada passada van completar una campanya discreta a la Lliga i van quedar fora de la Champions als vuitens, eliminats pel Barça. Comentaristes: Jordi Sunyer i Gerard Autet. Des de l'estadi Teofilo Patini.
Esports
Durada: 130'
20.35
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que aniran sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cinema d'acció: L'espia que em va plantar
L'Audrey i la Morgan, dues amigues de Los Angeles, es troben implicades en una conspiració internacional quan l'exparella de l'Audrey apareix de sobte al seu apartament, fugint d'uns assassins que el segueixen de prop. Sorprenentment, fins i tot per a elles mateixes, les dues amigues entren en acció. Mentre tramen un pla per salvar el món, emprenen una fugida que les porta fins a Europa, escapant d'assassins i d'un agent britànic sospitós però encantador.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.55
Prèvia Partit amistós
Les declaracions, les anàlisis i les millors imatges prèvies al partit entre el Barça i el Reial Madrid, amb els comentaris d'Àlex Castells i l'anàlisi tècnica de Gerard Autet.
Esports
Durada: 60'
00.55
Partit amistós
Els blaugranes continuen el periple nord-americà i es troben amb l'etern rival, el Reial Madrid, a Nova Jersey. Encara que sigui amistós, el clàssic sempre és un repte per a tots dos equips. A més, és una bona oportunitat per fer proves amb diversos jugadors i també per poder veure l'evolució dels més joves. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet i Gerard López. Des del MetLife Stadium.
Esports
Durada: 125'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'