Programació TV3

Diumenge, 1 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Josep Minguell, pintor de frescos
Montserrat Esteve entrevista l'artista Josep Minguell, pintor de frescos i un referent a escala mundial.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 85'
12.25
Cita bestial
Família
Aquesta setmana, dues històries amb gossos i nens com a protagonistes. Els espectadors coneixen l'Eva, el Martí i les seves tres filles, que volen incorporar un llebrer a la família, tot i que potser els costarà de posar-se d'acord sobre qui ha de ser l'afortunat. D'altra banda, la Mercè vol sorprendre la seva filla amb allò que sempre ha volgut: un gos. L'Eva i el Martí sempre han tingut llebrers, uns gossos especialment sensibles que pateixen molts abandonaments. Amb les tres filles, estan preparats per ampliar la família, una altra vegada. Mentrestant, a Alforja, la Mercè ha decidit que és el moment perfecte perquè es faci realitat el somni de la seva filla Laia de tenir un gos. La Laia no para mai quieta, així que la tria del gos perfecte per a ella és especialment delicada.
Altres
Durada: 60'
13.25
Joc de cartes d'estiu
El millor restaurant d'interior de l'Empordà
Marc Ribas visita la Bisbal d'Empordà per descobrir el restaurant Tres Margarit, on Joan Cuenca i Sandra Ribas fan gaudir d'una experiència gastronòmica amb unes vistes úniques. A continuació, va fins a Peratallada per conèixer El Borinot, un local gestionat per la parella formada per Kirill Lukashevskiy i Araya Monroy. Aquest restaurant ofereix una fusió de cuines amb ingredients frescos i locals en un entorn medieval. Per acabar, el xef es dirigeix al restaurant Cal Carreter, a Sant Sadurní de l'Heura, on es troba amb Toni Rueda i la seva filla, Yasmina Rueda, propietaris d'un establiment que destaca per la cuina de xup-xup i els esmorzars de forquilla.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els morts del llac Constança. El se
Visiblement alterada, la jove Lisa Schwegelin apareix a comissaria per informar d'un homicidi durant la tradicional dansa dels esperits de Bregenz. La jove pot descriure la víctima detalladament, si bé l'espectacle encara no ha tingut lloc, ni tampoc hi ha notícia de cap mort per ferida d'arma blanca. Micha Oberländer considera que el relat de la noia es deu simplement a un malson, mentre que la seva companya, Hannah Zeiler, vol arribar al fons de la història. Poques hores després, Hubert Droste, l'home que apareixia a la visió de la Lisa, mor apunyalat, tal com ella havia descrit prèviament.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Els morts del llac Constança. El fa
Una maledicció oblidada sembla ressorgir quan un grup de nens presencien un assassinat en una mansió vella i destartalada. Micha Oberländer i Hanna Zeiler han d'investigar el passat per descobrir la veritat.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
L'explosió
Una bomba explota al centre de Lübeck en plena nit. Ràpidament, corren rumors de si ha pogut ser Al-Qaida. Tot i això, l'endemà arriba un noi a la comissaria de policia: és Valad Ansari i té por que el facin responsable de l'explosió.
Sèries
Durada: 65'
20.15
Tens un minut? Els millors moments
Programa que emet els moments més destacats del concurs Tens un minut?, en què els concursants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per endur-se els diners que van sumant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
El forense
El petit René
A finals de juliol del 1980, Bardalet torna de Navarra i es troba davant del cas amb més càrrega emocional de tota la seva carrera: la desaparició d'un nen de manera sobtada a la platja de Sant Pere Pescador. Només té set anys. Cap pista fiable. Es tracta d'un cas molt semblant a la desaparició de Madeleine McCann, però amb un final diferent. La mort i els nens; un tema incòmode, però necessari d'abordar.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Borgen
Fes que desaparegui
El malestar en el si dels Nous Demòcrates continua creixent, però la Birgitte Nyborg manté obstinadament el seu suport a la política del govern de defensar l'explotació del petroli groenlandès. Més tard, la seva col·laboració amb Michael Laugesen es fa més estreta i junts organitzen una tàctica perquè el partit segueixi les directrius de Nyborg. Tot i això, Nyborg no és l'única del seu partit que juga tàcticament.
Sèries
Durada: 70'
00.20
Animals arquitectes
Cierto Estudio
En aquest capítol, el programa descobreix qui són Cierto Estudio, les sis dones mil·lennistes que dissenyen la ciutat del segle XXI.
Documentals
Durada: 35'
00.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 185'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'