Programació TV3

Diumenge, 6 octubre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Néixer de nou
50 anys acompanyant a la gent gran
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 20'
10.30
Signes dels temps
Noemí Cortés, pastora protestant
El programa conversa amb Noemí Cortès, pastora de l'Església Evangèlica de Gràcia, que ha rebut la Medalla al Mèrit Ecumènic 2024, que atorga l'Associació Ecumènica Cristians per Terrassa.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 80'
12.20
Plats bruts
Tinc pipí
El David es queda tancat al bany. La Carbonell prova d'obrir, però és impossible, ja que l'antic llogater hi va instal·lar un refugi nuclear. El Pol, per part seva, té un debat intern quan l'amo del bar mor i li deixa l'establiment en herència.
Sèries
Durada: 30'
12.50
On és la pasta?
Can Putades
Gerard Romero visita la casa de les Can Putades, tres influencers que triomfen a les xarxes socials comparant la vida de la gran ciutat amb la vida de poble. La Júlia, l'Ona i la Núria comparteixen pis amb la Sara, a qui necessiten per poder-se endur la màxima quantitat possible dels diners que els experts del programa, l'Aksel, la Thais i l'Andrea, han amagat per diferents llocs. Les Can Putades tenen 30 minuts per trobar els 10.000 euros, però, a mesura que avança la recerca, sorgeixen alguns problemes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
13.45
Alguna pregunta més?
Programa de zàping que no es limita a mostrar els moments més divertits de la televisió, sinó que els treballa amb una cuidada postproducció audiovisual.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Tarda de cine
Espai dedicat a l'emissió d'una pel·lícula.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Cita mortal
La Shannon és una presentadora de ràdio famosa de Los Angeles que està soltera des que va tallar amb la seva parella, el Gavin, quan ell se'n va anar a treballar a Nova York. La Hailey, la productora de la ràdio, li proposa de presentar una secció en què els oients puguin suggerir-li homes amb els quals tenir cites, i la Shannon accepta de fer-la. Un dia, però, un dels seus pretendents apareix mort, i un assetjador misteriós truca a l'emissora per reclamar l'autoria de l'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.55
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD) SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 35'
19.30
Concurs de castells de Tarragona
Concurs de castells de Tarragona que se celebra cada dos anys a la Tarraco Arena Plaça de la ciutat.
Altres
Durada: 90'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Marta Torné: les esperances del iaio Ramon
L'actriu i presentadora Marta Torné recorda de manera molt especial el seu iaio Ramon. Als estius, quan anava a Castellonroi, a la Franja de Ponent, s'asseia al seu costat per escoltar les històries de la guerra que l'avi li explicava. Aleshores, però, la Marta era molt petita, i no acabava d'entendre què significaven totes aquelles aventures. Ramon Gràcia va ser un pagès orfe i pobre per a qui l'esclat de la guerra va suposar una esperança de canvi. Des del seu petit poble aragonès, es va implicar en la revolució col·lectivista, i el 1937 va marxar al front. En aquest episodi, la Marta descobreix el paper de l'avi durant la guerra i les conseqüències que va tenir per a ell.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Quanta guerra!
Peyu
L'avi del Peyu, l'Esteve, va morir quan ell era molt petit, i no va tenir temps de preguntar-li com va ser la seva guerra i per què no en va parlar mai amb ningú. Sense gaire informació, només amb un parell d'anècdotes, el Peyu sempre s'ha imaginat un avi espavilat i supervivent, però el silenci familiar el sobta, motiu pel qual accepta compartir un viatge d'investigació amb l'Eloi Vila. Malgrat les poques dades inicials, el programa fa un recorregut dur i transformador, i el Peyu torna a casa amb les respostes que buscava i una imatge nova i commovedora de l'avi.
Documentals
Durada: 60'
00.05
Marcians
Deltebre, el poble dansa
Després de formar-se i ballar en algunes de les companyies de dansa més prestigioses del món, el ballarí i coreògraf tortosí Roberto Oliván va decidir retornar tot el que havia après al seu lloc d'origen, les Terres de l'Ebre. Amb pocs recursos, i juntament amb un grup d'amics i coneguts, va sembrar la llavor d'un festival, el Deltebre Dansa, que ara, 20 anys després, ha esdevingut una cita de gran prestigi en el món de la dansa contemporània i del circ. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 15'
00.20
Detectoristes
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 65'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 155'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'