Programació TV3

Diumenge, 20 octubre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'
10.45
Signes dels temps
Programa que vol ser un espai obert i pròxim sobre l'actualitat de l'Església, amb protagonistes de tot el món que treballen per defensar els drets humans, la cultura de la pau i la no-violència, l'espiritualitat i la sostenibilitat del planeta.
Altres
Durada: 30'
11.15
Diumenge, concert
Recital d'Albert Guinovart, piano. Cicle Life Victoria
En aquest concert, enregistrat al Sant Pau Recinte Modernista, dins del cicle Life Victoria, l'11 de febrer de 2024, Albert Guinovart fa un doble homenatge a Victòria dels Àngels i Alícia de Larrocha.
Altres
Durada: 55'
12.10
Plats bruts
Tinc patató
Emissió dels capítols Tinc iaia i Tinc patató.
Sèries
Durada: 55'
13.05
On és la pasta?
Els esportistes
Gerard Romero visita, en aquesta ocasió, la casa de la família Julià-Rossell. Tots volen participar en el programa pel mateix objectiu: endur-se els 10.000 euros i anar a visitar la filla gran, que se n'ha anat a viure a un altre continent. En aquest pis de Barcelona, els tres experts de l'espai han innovat a l'hora d'amargar els diners per despistar la família. Finalment, els concursants han de sortir de la casa en menys de 10 segons si no volen veure l'urna reduïda a la meitat.
Altres
Durada: 50'
13.55
Alguna pregunta més?
Programa de zàping que no es limita a mostrar els moments més divertits de la televisió, sinó que els treballa amb una cuidada postproducció audiovisual.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Crims irlandesos
Fa 17 mesos que la dona del psiquiatre Erik Bell va desaparèixer. La parella planejava adoptar la Sophie, una nena que va perdre els seus pares en un accident i que està ingressada a la clínica on treballa l'Erik. Més tard, quan un pescador troba parts dels dits de la Helen al ventre d'un peix, les investigacions fan un gir radical, ja que tot indica que va patir una mort violenta.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Crims irlandesos. Llaços familiars
L'Abbie Campbell va matar el seu marit en defensa pròpia fa cinc anys. La seva filla petita, la Maisie, creix amb la seva tieta, l'Erin Campbell, i el seu marit Devlin, a la casa familiar. La psicòloga Catherin Blake aconsegueix un permís oficial perquè l'Abbie pugui visitar la seva filla. Aleshores, la jove fuig amb la Maisie i, malgrat que aquesta apareix aviat, la policia veu mostres evidents que ha estat maltractada. Les investigacions posteriors comencen a revelar una trama de maltractaments i abusos dins de la família.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
L'illa del diable
A la zona anomenada Illa del Diable, a Lübeck, hi ha unes parcel·les amb uns jardins preciosos. No obstant això, quan el robot tallagespa de l'Anke i el Gerd Siebert s'escapa i es topa amb un cadàver a la parcel·la dels veïns, aquesta pau idíl·lica desapareix. La Isa Kirchner és morta al seu jardí, amb greus ferides al cap. Finn Kiesewetter i el seu equip interroguen en primer lloc l'Anke i el Gerd Siebert, el qual els explica que el dia abans va sentir una discussió acalorada provinent de la casa dels veïns.
Sèries
Durada: 65'
20.15
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD) SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
En aquest lliurament, Eloi Vila rememora els millors moments de les dues temporades del programa. [Últim programa.]
Documentals
Durada: 80'
23.25
La veritat sobre la dictadura de Franco
Francisco Franco va ser un dels dictadors més enigmàtics de la història europea. Avui, Espanya pateix encara el pes del seu sinistre llegat. Franco va arribar al poder amb una guerra civil molt cruenta, i després va utilitzar tots els mitjans necessaris per mantenir-lo. Quan el dèspota va morir el 1975, va deixar un país dividit, i es va endur molts secrets a la tomba.
Documentals
Durada: 60'
00.25
Marcians
Espai que combina l'actualitat amb la contemporaneïtat cultural, la informació, la divulgació i l'oci.
Altres
Durada: 25'
00.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 190'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'