Programació TV3

Dimecres, 17 juliol de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Suquet de rogers
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 30'
16.10
Com si fos ahir
La Joana torna a casa i la Paz li promet que no es tornarà a separar d'ella. Més tard, la Joana demana disculpes a la Pili, la qual les accepta, tot i que està dolguda. Mentrestant, la Gina està neguitosa pel fals testimoni i té malsons, així que decideix explicar-ho tot al Jordi. El Lluc, per part seva, arriba a casa de la Gina amb noves notícies sobre la resolució del cas. D'altra banda, fa un any de la mort del Quim i la Virgínia està trista perquè no podrà estar amb els seus germans. A més, és l'aniversari del Sergi, que està molt pendent del seu regal.
Sèries
Durada: 35'
16.45
El Paradís de les Senyores
La Marta té la sensació que el fet que ella no pugui tenir fills seria un problema per al Vittorio, la qual cosa complica la situació. D'altra banda, la Serena ha de ser la protagonista d'una obra de teatre a l'escola, però de sobte, i sense dir-ne els motius, es nega a intervenir-hi. Aleshores, la Beatrice demana ajuda al Vittorio. Finalment, la Gabriella intenta, sense èxit, animar el Cosimo a sortir de casa.
Sèries
Durada: 45'
17.30
Gloria
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 110'
19.20
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.20
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cuina com puguis
Espai en què vuit famosos s'enfronten en un torneig eliminatori per veure qui improvisa millor a la cuina. En cada programa els esperen dues proves sorpresa que mesuren la creativitat, la presentació i l'execució dels plats que cuinen. Finalment, Marc Ribas i el jurat del programa valora la feina de cada participant i es decideix qui passa a la fase següent.
Altres
Durada: 95'
22.05
Cuina com puguis
Primera semifinal
Després d'eliminar Andreu Juanola, locutor i humorista, i Miki Núñez, cantant i presentador, el comunicador i humorista Joel Díaz i l'actriu i presentadora Marta Torné es troben per primer cop en un plató de televisió per demostrar qui de tots dos és millor a la cuina. Qui guanyi el programa d'avui passarà directament a la gran final.
Altres
Durada: 95'
22.05
Cuina com puguis
Segona semifinal
L'il·lusionista Mag Lari i Tomàs Molina arriben a la segona semifinal després de derrotar la periodista i escriptora Karmele Marchante i la humorista i guionista Charlie Pee, respectivament. Tots dos posen en joc les seves capacitats davant dels fogons, i d'aquest enfrontament en surt el segon finalista del programa.
Altres
Durada: 95'
23.40
El tros
Alectorofòbia
En la primera prova per equips, urbanites i pagesos han de tancar gallines en un corral. Montse Farrés, experta en cria de gallines, els orienta al llarg d'aquest joc, ple de riallades, caigudes i una forta competència. Els guanyadors es converteixen en la primera parella finalista del programa. Més tard, les nominacions acaben amb un empat sorprenent, que han de resoldre els jutges gràcies a un sobre secret. Anna Simon és qui revela el nom dels segons finalistes, amb gran sorpresa per als concursants. Finalment, l'última prova d'eliminació consisteix a transportar adob i munyir cabres per obtenir la màxima quantitat de llet possible. El resultat, increïblement ajustat, dona la tercera i inesperada parella finalista del concurs.
Altres
Durada: 95'
01.15
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'