Programació La 1

Dimecres, 17 juliol de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Amb el ciclista eslovè Tadej Pogacar i el danès Jonas Vingegaard com a principals referències en una magnífica edició de la millor carrera ciclista del món, avui es disputa la dissetena etapa. Després de 120 quilòmetres de recorregut assequible, els corredors inicien un tram de murs i ports de muntanya que posarà a prova les cames fatigades dels esportistes que continuen en la carrera. Tot i que no és un dia en què els favorits puguin perdre molts segons, els tres ports que s'acumulen als últims 40 quilòmetres de l'etapa segur que són el terreny ideal per a atacs per la victòria. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 65'
17.10
Salón de té La Moderna
Don Fermín ajuda l'Íñigo proporcionant-li el nom d'un psiquiatre perquè ajudi la Matilde a solucionar els seus temors sobre la Carla. La Matilde, per la seva banda, accepta l'ajuda, tot i que la notícia que rep no li és gaire favorable. Mentrestant, el que es cou a casa de Doña Carla és que ella de moment no té intenció d'exiliar-se, i el Fabio del Moral demana explicacions a Doña Bárbara sobre la venda d'actius de la Compañía Morcuende. A més, a la galeria comercial, el Salvita veu l'oportunitat perfecta perquè contractin la Marta com a netejadora a la llibreria, i la proposa per a la feina. Mentrestant, els problemes de l'Antonia i el Pietro continuen. Finalment, a La Moderna, la Teresa encara no ha pogut esbrinar la direcció de la Lázara.
Sèries
Durada: 30'
17.40
La Promesa
La Catalina no dona el braç a tórcer: no tornarà al palau fins que la Cruz es disculpi. La Cruz, per part seva, segueix les indicacions de l'Alonso i s'enfronta a la María Antonia: potser ha arribat el moment que se'n vagi. D'altra banda, el servei pren cartes en l'assumpte de les melmelades malgrat la negativa de la Virtudes, i engega amb una remesa. Finalment, encara cueja l'assumpte de les invitacions, que porta la Petra a plantejar més preguntes de les que hauria de fer sobre la duquessa de Carril.
Sèries
Durada: 55'
18.35
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.35
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.35
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
El secuestro de Schrödinger
La família Vázquez s'enfronta a un nou drama: han segrestat el Yago. D'altra banda, l'Angelita no acaba de refiar-se de les noves amistats de la Desi. Finalment, un antic amic de l'Álex arriba des de l'Àfrica.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Lazos de sangre
La maldición de los Ordóñez
El documental es pregunta els motius pels quals Carmen Ordóñez creia que la seva família estava maleïda. El programa recorda la història d'una dona que embruixava amb la mirada, una dona que no va deixar d'acaparar titulars i que va viure la seva vida al màxim buscant la felicitat i l'amor. El seu nom està lligat a una de les sagues més conegudes d'Espanya: els Ordóñez Dominguín. Filla d'Antonio Ordóñez i de Carmen Dominguín, i neboda de Luis Miguel Dominguín, la seva infància va transcórrer entre cotons, protegida i sempre al costat de la seva inseparable germana Belén, del seu cosí Miguel Bosé i d'amics del seu pare com Orson Welles o Ernest Hemingway. El treball repassa els moments més feliços d'una vida plena d'encants i excessos, des del seu casament a 17 anys amb el torero Francisco Rivera Paquirri, fins a la seva etapa a Marbella i la seva època daurada al Marroc amb el seu segon marit, Julián Contreras. Ella, com va predir en tantes ocasions, no va arribar als 50. Carmen Ordóñez moria sobtadament el 23 de juliol del 2004. L'empleada de la llar la va trobar a la banyera. Els seus fills, Francisco, Cayetano i Julián, no van voler fer públics els resultats de l'autòpsia. Una mort inesperada que va commocionar la societat de l'època.
Documentals
Durada: 65'
23.55
Lazos de sangre: el debate
La maldición de los Ordóñez
En el programa hi participen les periodistes Inmaculada Casal, Chelo García Cortés, Valeria Vegas, María Eugenia Yagüe i els també periodistes Martín Bianchi i Nacho Montes. Tots recorden els darrers moments de Carmen Ordóñez, quan afirmava sentir-se sola i decebuda per amics i familiars. A més, l'espai rememora els seus famosos cops de cabellera, els seus moments més divertits al Rocío, la seva amistat amb la cantant i actriu Lolita, i aquella desimboltura amb què es declarava masclista, patriota i molt conservadora.
Altres
Durada: 90'
01.25
Lazos de sangre
La saga de Dominguín Bosé
El programa retrata la saga Dominguín Bosé: les conquestes, els èxits, les decepcions i les alegries a través dels testimonis del col·laborador de televisió Boris Izaguirre, la periodista Mercedes Milá, la polifacètica Ana García Obregón, la també periodista Nieves Herrero, el dissenyador de moda Francis Montesinos, el periodista taurí Manolo Molés i altres veus que coneixen a la perfecció els vincles d'aquesta família d'artistes.
Documentals
Durada: 60'
02.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 215'