Programació La 1

Dijous, 15 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 210'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Siempre a mi lado (Charlie St. Cl
Charlie St. Cloud es un joven apasionado de la vela. Su madre Claire y su hermano pequeño Sam le adoran. Acaba de terminar el instituto, ha conseguido una beca para la prestigiosa Universidad de Stanford y pronto dejará el adormecido pueblecito costero donde nació y creció. Pero el brillante futuro de Charlie se ve truncado inesperadamente por culpa de una tragedia que se llevará sus sueños. Los dos hermanos se ven involucrados en un accidente de coche. Convencidos de que van a morir, Charlie le jura a Sam que nunca le dejará, pero la intervención del enfermero Florio Ferrente devuelve la vida a Charlie. Por desgracia, Sam muere.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El galope salvaje
Stella Davis es una viuda que salva su rancho trabajando con convictos para rehabilitar una manada de caballos salvajes que vagan por su propiedad. Además, debe de luchar contra los prejuicios,la avaricia, la burocracia y la vanidad de Meredith Parish, quien quiere quedarse con el rancho de Stella.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Sesión de tarde: Una cuestión de tiempo
A los 21 años, su propio padre le revela a Tim un increíble secreto familiar. Todos los hombres de su familia tienen el don de revivir el pasado. En otras palabras, puede revisitar cualquier momento de su vida e intentar hacer las cosas de forma distinta, hasta que todo sea perfecto.
Pel·lícules
Durada: 115'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Distintas versiones
El Jon ha recuperat la memòria: era la Nuria qui conduïa. Tot i que la seva família el creu, sembla que el nou tinent continua donant suport a la versió de la seva filla. Mentrestant, el Paco intenta animar l'Arturo, que no s'acaba d'adaptar al Chelsea.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Nuestro cine: El rey Peret
Peret es un cantante gitano que pese a la oposición familiar se convierte en el artista más internacional. Sometido por el éxito a muchas presiones, su carácter individualista le lleva a dejar su carrera. Más tarde, Peret vuelve como el rey de la rumba catalana, huyendo de la presión del éxito y rescatando los restos de su familia.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.40
Pel·lícula: Felices 140
Elia cumple 40 años y su aniversario le sirve de pretexto para reunir en una casa rural de lujo a unos pocos amigos y familiares. Hay algo que tiene que comunicarles: es la única ganadora del bote que el Euromillón sorteaba esa semana.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.10
Cartelera
Programa que informa sobre les estrenes cinematogràfiques.
Altres
Durada: 5'
02.15
Pel·lícula: Pierna creciente, falda menguante
1916. Amadeo veranea en su palacio de San Sebastián, rodeado de curiosos personajes. Diez años más tarde el panorama social y político ha cambiado. Amadeo se encuentra ahora en la Madrid, rodeado por los mismos personajes y algunos nuevos.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'