Programació La 1

Dijous, 15 agost de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 210'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Siempre a mi lado (Charlie St. Cl
Charlie St. Cloud és un jove apassionat de la vela. La seva mare, la Claire, i el seu germà petit, el Sam, l'adoren. Tot just ha acabat l'institut i ha aconseguit una beca per a la prestigiosa Universitat de Stanford, i aviat deixarà l'adormit poblet costaner on va néixer i va créixer. Però el brillant futur del Charlie es veu truncat inesperadament per culpa d'una tragèdia que s'endú els seus somnis: tots dos germans es veuen involucrats en un accident de cotxe. Convençuts que moriran, el Charlie jura al Sam que mai no el deixarà, però la intervenció de l'infermer Florio Ferrente torna la vida al Charlie. Per desgràcia, el Sam mor.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: El galope salvaje
Stella Davis és una vídua que salva el seu ranxo treballant amb convictes per rehabilitar una bandada de cavalls salvatges que vaguen per la seva propietat. A més, ha de lluitar contra els prejudicis, l'avarícia, la burocràcia i la vanitat de la Meredith Parish, que vol quedar-se amb el seu ranxo.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Sesión de tarde: Una cuestión de tiempo
Quan el Tim fa 21 anys, el seu pare li revela un secret familiar increïble: tots els homes de la família tenen el do de reviure el passat. En altres paraules: pot revisitar qualsevol moment de la seva vida i mirar de fer les coses d'una altra manera, fins que tot sigui perfecte.
Pel·lícules
Durada: 115'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Distintas versiones
El Jon ha recuperat la memòria: era la Nuria qui conduïa. Però, tot i que la seva família el creu, sembla que el nou tinent continua donant suport a la versió de la seva filla. Mentrestant, el Paco intenta animar l'Arturo, que no s'acaba d'adaptar al Chelsea.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Nuestro cine: El rey Peret
Peret és un cantant gitano que, malgrat l'oposició familiar, es converteix en un artista internacional. Sotmès a moltes pressions a causa de l'èxit, el seu caràcter individualista el porta a deixar la seva carrera. Més tard, Peret torna com el rei de la rumba catalana, fugint de la pressió de l'èxit i rescatant les restes de la seva família.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.40
Pel·lícula: Felices 140
L'Elia fa 40 anys, i el seu aniversari li serveix de pretext per reunir en una casa rural de luxe uns quants amics i familiars. Els ha de comunicar una cosa: és l'única guanyadora del pot que l'Euromilió sortejava aquella setmana.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.10
Cartelera
Programa que informa sobre les estrenes cinematogràfiques.
Altres
Durada: 5'
02.15
Pel·lícula: Pierna creciente, falda menguante
1916. L'Amadeo estiueja al seu palau de Sant Sebastià, envoltat de personatges curiosos. Deu anys més tard, el panorama social i polític ha canviat. L'Amadeo es troba ara a Madrid, envoltat pels mateixos personatges i alguns de nous.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 130'