Programació TV3

Dilluns, 16 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 30'
16.10
Com si fos ahir
La Gemma torna a treballar i fa veure que està del tot bé, tot i que no es així. Més tard, a casa, reconeix al Toni que se sent sola i incompresa. Mentrestant, el Francesc presenta la Sílvia a la seva germana, la Neus, que està molt atabalada, i d'entrada no connecten gaire. D'altra banda, el Joel està neguitós i s'enfada amb el Jess i la Mari Carmen. Després, la Marta el castiga sense mòbil i el noi reacciona violentament. Finalment, l'Isidre insisteix a veure'l.
Sèries
Durada: 40'
16.50
El Paradís de les Senyores
La Marta està molt amoïnada perquè el Vittorio ha desaparegut i ningú no sap on és. Quan finalment apareix, està de molt mal humor amb tothom. D'altra banda, la Maria està molt enfadada amb la Irene perquè no li va dir que havia tingut una història amb el Rocco. Per això, quan tothom celebra la copa que va guanyar el Rocco a la cursa del diumenge, ella continua fent-li mala cara i flirteja amb l'Afredo. A la Irene, per part seva, li sap greu com van les coses, i les noies també pensen que haurien de parlar-ne i solucionar-ho.
Sèries
Durada: 45'
17.35
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 95'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Vosaltres mateixos
[Estrena de la nova temporada.]
Altres
Durada: 65'
23.10
Vosaltres mateixos
Espai en què Andreu Buenafuente conversa, improvisa i es diverteix escoltant les històries de l'audiència. Des de persones amb professions poc habituals fins a gent amb habilitats insòlites, aficions sorprenents o una personalitat única. En definitiva, persones que mereixen ser escoltades i amb qui Buenafuente juga com faria amb qualsevol estrella convidada. A més, la pianista Laura Andrés posa música a les paraules i contribueix a fer de cada moment un espectacle imprevisible.
Altres
Durada: 60'
00.10
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'